Blitz Service

Serviciu de asistenta tehnica, piese de schimb si instruire

La Felder Gruppe, investitia dumneavoastra este pe maini bune

Indiferent daca utilajele dumneavoastra sunt in garantie sau nu, Felder Gruppe va pune la dispozitie serviciul unic de asistenta tehnica din tara, Blitz Service, disponibil pe tot teritoriul Romaniei.

Angajamentul nostru fata de clientii nostri continua si dupa livrarea produsului comandat. Felder Gruppe va ofera un pachet complet de servicii post vanzare ce cuprinde:

  • Linie telefonica directa catre departamentul tehnic al Felder Gruppe Romania
  • Asistenta tehnica permanenta
  • Revizii tehnice periodice sau la cerere
  • Instruire personal
  • Piese de schimb

Linie telefonica directa

Pentru preluarea cu maxima rapiditate a solicitarilor dumneavoastra, va stam la dispozitie cu linia telefonica dedicata: 021.460.33.88 (tarif normal L-V 09-18). Pentru solicitari de informatii in afara orelor noastre de program, va rugam sa folositi formularul de contact.

Blitz Service – Un serviciu unic in Romania

Felder Gruppe livreaza de fiecare data mai mult decat un produs. Investitia intr-un utilaj Felder Gruppe inseamna, in acelasi timp, un pachet complet de servicii de asistenta tehnica, atat in perioada de garantie, cat si in perioada de post-garantie.

Tehnicienii departamentului de asistenta tehnica Felder Gruppe va ofera asistenta tehnica permanenta, prin telefon sau la sediul companiei dumneavoastra, revizii tehnice periodice sau la cerere, instruire a personalului atat la montajul utilajelor cat si ulterior. Acestia beneficiaza periodic de pregatire profesionala la Centrul de Pregatire si Perfectionare Profesionala de langa Innsbruck, Austria si dispun de dotarea tehnica necesara realizarii de interventii in orice moment si pentru orice operatiune.

In plus, stocul nostru de piese de schimb din Romania se ridica la 200.000 Euro, iar livrarea acestora se realizeaza rapid, astfel incat productivitatea firmei dumneavoastra sa nu aiba de suferit. 

Pentru orice problema pe care o intampinati, luati legatura cu tehnicienii nostri de asistenta tehnica la numarul de telefon: 021.460.33.88.

Pregatire profesionala completa

Prin intermediul programelor de pregatire din cadrul programului Blitz Service, urmarim formarea profesionala a angajatilor dumneavoastra cu scopul de a beneficia de performanta echipamentelor dumneavoastra si de a creste productivitatea. Programele noastre de instruire sunt adaptate nevoilor dumneavoastra si acopera o gama larga de teme, precum bune practici pentru intretinerea corespunzatoare a utilajelor si a masinilor, performanta

instruire echipamente de prelucrare pal si mdf si securitatea in procesul de prelucrare a lemnului.

Fiecare gama de echipamente beneficiaza de un program complet de pregatire, in mai multe etape, in functie de nivelul de pregatire urmarit.

Pentru sesiuni de pregatire profesionala a angajatilor dumneavoastra, ne puteti contacta la numarul de telefon 021.460.33.88 sau completand formularul de aici.

Stoc in Romania. Livrare in 24h prin curier rapid.

piese de schimb echipamente si utilaje prelucrare lemn pal si mdf

Felder Gruppe Romania dispune de un stoc propriu de piese de schimb in valoare de peste 200.000 Euro pentru intreaga gama de echipamente Hammer, Felder si Format 4. Stocul permanent garanteaza livrarea rapida a pieselor de schimb, astfel incat productivitatea companiei dumneavoastra sa nu aiba de suferit. Livrarea pieselor se realizeaza in 24 de ore prin curier rapid, oriunde in Romania.

Mai mult decat atat, dispunem de piese de schimb chiar si pentru utilaje de prelucrare a lemnului vechi de 20 de ani.

 

Toate echipamentele Felder si piesele de schimb sunt produse 100% in Austria, in fabrica din Hall in Tirol si acopera intreaga gama de echipamente produse.

Expert - Pachet de revizie tehnica si reparatii - recomandat oricarui utilaj mai vechi de 2 ani, acest pachet pastreaza utilajul dumneavoastra in stare de functionare si prelungeste durata de viata a acestuia prin restabilirea parametrilor initiali de exploatare.

Professional - Pachet de intretinere - destinat oricarui utilaj mai vechi de 1 an pentru prevenirea aparitiei problemelor si restabilirea parametrilor normali de exploatare.

Express - Pachet de reparatii urgente - va ajuta sa rezolvati rapid problema atunci cand utilajul nu mai functioneaza sau functioneaza defectuos, readucand utilajul in parametri de exploatare prin utilizarea tehnicienilor certificati Felder Gruppe si a pieselor de schimb originale.

Mentor - Pachet de instruire - asigura instruirea noilor angajati sau reimprospatarea si testarea cunostintelor celor existenti prin protejand investitia dumneavoastra in utilaje de calitate.

Instal-Pro - Pachet de instalare si punere in functiune - indicat dupa livrarea sau mutarea utilajului, asigura punerea in functiune si utilizarea a acestuia in parametrii corecti de exploatare recomandati de producator.

Incepand cu februarie 2015, Blitz Service a devenit partener autorizat asistenta tehnica Festool. Felder Gruppe Romania pune la dispozitia clientilor Festool serviciul de asistenta tehnica completa prin programul Blitz Service, oriunde in Romania. Blitz Service este marca a Felder Gruppe si cuprinde servicii de asistenta tehnica in garantie si post-garantie, instruire si piese de schimb.

3 ani garantie
Plus multe alte avantaje pe toata perioada garantiei               

Asistenta tehnica permanenta si reparatii
In toata Romania, indiferent de furnizorul de la care ati cumparat masina, prin Blitz
Service, serviciul de asistenta tehnica al Felder Gruppe

Piese de schimb in stoc, disponibile timp de 10 ani
Stoc de piese de schimb pentru masini de cel putin 10 ani pentru sculele de mana care nu
se mai produc sau inlocuirea masinii cu una noua la schimb, fara cost suplimentar.

Consultanta tehnica de specialitate
Recomandari profesionale cu privire la utilizarea sculelor Festool oricand aveti nevoie.

Linie directa:
021.460.33.88 - Tarif normal - L-V 09-18