Solutii flexibile de finantare

Alegeti solutia de finantare care vi se potriveste: inchiriere, rate, leasing, fonduri UE sau Buy-Back.

Flex-Fin de la Felder Gruppe Romania

Asa cum va configurati utilajul dorit, va puteti configura si finantarea potrivita nevoilor de dezvoltare pentru afacerea dumneavoastra.

Prin intermediul programului Flex-Fin, specialistii nostri va pot propune mai multe variante de finantare in functie de valoarea avansului disponibil si perioada dorita. Indiferent daca doriti sa platiti in rate, prin credit bancar, leasing sau fonduri europene, in Romania sau direct in Austria, va putem fi de un real ajutor in alegerea celei mai potrivite solutii pentru dumneavoastra.

Dupa alegerea utilajului si a configuratiei dorite, in functie de tipul si valoarea acestuia, Felder Gruppe, impreuna cu partenerii sai selectati, va vor pune la dispozitie toate informatiile si calculatiile necesare, fara costuri ascunse, in conditii clare, de transparenta deplina. Sutele de utilaje livrate in conditii de finantare flexibila, derulate in mai bine de 10 ani de activitate, dovedesc ca in echipa noastra de specialisti puteti gasi un sprijin si raspuns la toate intrebarile legate de finantare, metode de accesare pentru fondurile europene si multe altele.

Ne-am construit deja o reputatie solida oferind consultanta in gasirea celor mai bune solutii de dezvoltare pentru clientii nostri, iar experienta indelungata in domeniu ne ofera increderea ca putem da sfaturi pertinente, care sa ajute sa orienteze pe oricine pe drumul cel bun, catre metoda de finantare cea mai potrivita – totul pentru ca lucrurile sa mearga usor si rapid. Aveti incredere in afacerea dumneavoastra! 

ALEGETI SOLUTIA POTRIVITA PENTRU AFACEREA dumneavoastra!

Destinatie: Firme care doresc o finantare pe termen foarte scurt.

Avantaje: Raspuns obtinut imediat, fara acte suplimentare | Rate cu valoare fixa, fara costuri ascunse.

Perioada de finantare: 1-6 luni

Firma finantatoare: Felder Gruppe Romania cu ajutorul firmei mama din Austria.

Valoare avans: 50% din valoarea contractului.

Valoare si tip utilaj: minim 1.500 EUR, utilaje noi sau second hand.

Derulare: In momentul efectuarii semnarii Contractului de Vanzare-Cumparare in rate se vor completa si instrumentele de plata in numarul si valoarea convenita in Confirmarea de Comanda.

 

Pentru o oferta specifica de finantare in rate, va rugam sa luati legatura cu unul din specialistii nostri la numarul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER)

Un serviciu unic in Romania

Felder Gruppe a lansat in premiera serviciul de inchiriere a utilajelor Felder pentru o perioada de 6 luni, cu optiunea cumpararii acestuia la sfarsitul perioadei de inchiriere.

Indiferent daca vorbim de un ferastrau circular, o masina de aplicat cant sau un centru de prelucrare cu comanda numerica (CNC), noi sau second-hand, echipa Felder Gruppe Romania va poate ajuta sa aveti cele mai noi si performante utilaje.

inchiriere utilaje pentru prelucrarea lemnului

Destinatie: Firme care doresc o finantare pe termen foarte scurt sau care doresc doar sa isi creasca pe termen scurt capacitatea de productie in vederea acceptarii/ finalizarii unei comenzi care depaseste capacitatea de productie existenta.

Avantaje: Raspuns obtinut imediat, fara acte suplimentare | Chirii cu valoare fixa, fara costuri ascunse | Plata unei chirii lunare care este 100% deductibila fiscal | Lista de referinte in fiecare judet

Perioada de finantare: 6-12 luni

Firma finantatoare: Felder Gruppe Romania cu ajutorul firmei mama din Austria.

Valoare garantie: 15-50% din valoarea contractului.

Valoare si tip utilaj: minim 4.500 EUR, utilaje noi sau second hand.

Derulare: In momentul efectuarii semnarii Contractului de Inchiriere se vor completa si instrumentele de plata in numarul si valoarea convenite in Confirmarea de Comanda. La sfarsitul perioadei de inchiriere, utilizatorul poate opta pentru una din cele 3 posibilitati specificate in contract:

- Incheierea contractului, caz in care utilajul inchiriat revine in posesia Felder Gruppe Romania
- Cumpararea utilajului inchiriat, la valoarea reziduala specificata in contractul de inchiriere, garantia si chiriile deja platite fiind de fapt scazute din valoarea utilajului
- Reinchirierea utilajului la o valoare specificata in contractul de inchiriere

In masura in care sunteti interesat, suntem bucurosi sa va punem la dispozitie toate informatiile necesare, precum si o lista de referinte din zona dumneavoastra cu firmele care deja au folosit sau folosesc acest serviciu.

Pentru o oferta specifica de finantare prin inchiriere, va rugam sa luati legatura cu unul din specialistii nostri la numarul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER).

Destinatie: Firme care doresc o finantare pe termen mediu.

Avantaje: Consultant dedicat pentru clientii Felder Gruppe Romania | Timp redus de raspuns 5 zile de la furnizarea informatiilor minime solicitate |  Numar minim de acte solicitate | Raspuns obtinut imediat, fara acte suplimentare | Dobanda preferentiala negociata pentru clientii Felder Gruppe Romania

Perioada de finantare: 12-36 luni

Firma finantatoare: Firme de leasing partenere Felder Gruppe Romania

Valoare avans: 20-50% din valoarea contractului.

Valoare si tip utilaj: Minim 5.000 EUR, utilaje noi.

Derulare: Conform procedurilor firmelor partenere.

 

Pentru o oferta specifica de finantare in leasing, va rugam sa luati legatura cu unul din specialistii nostri la numarul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER).

Firmele de consultanta partenere, evaluate si selectionate de catre Felder Gruppe Romania, ofera solutii complete la elaborarea proiectelor pentru finantare din fondurile structurale si nationale prin realizarea documentatiei necesare si asistenta pe durata intregului proces de finantare si implementare a proiectului.

Documentatia presupune realizarea studiului de fezabilitate, a planului de afaceri, a strategiei de marketing cat si a proiectului tehnic, realizarea si modelarea previziunilor financiare si pregatirea documentelor anexate in forma solicitata de Autoritatea Contractanta.

 

Pentru o oferta specifica de finantare prin fonduri europene, va rugam sa luati legatura cu unul din specialistii nostri la numarul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER). 

Cu noul program Buy-Back 2017 de la Felder Gruppe Romania, puteti schimba utilajele dumneavoastra cu utilaje mai noi si mai performante.

Sunati chiar acum pentru a stabili, impreuna cu un specialist Felder, valoarea utilajului dumneavoastra, precum si solutiile de finantare pentru achizitionarea noului utilaj:  0731-335337 sau scrieți-ne pe felder@felder.ro.