Zile
Ore
Minute

LA BIFE-SIM 2022, ALEGEM SĂ FACEM BIFERENȚA

La fel ca acum 20 de ani, suntem gata pentru cel mai important eveniment din industrie.
400 mp, 30 utilaje, 30 de profesioniști, 5 programe de dezvoltare.
Totul pentru ca afacerea ta să se dezvolte și în următorii 20 ani.

Zile
Ore
Minute

LA BIFE-SIM 2022, ALEGEM SĂ FACEM BIFERENȚA

La fel ca acum 20 de ani, suntem gata pentru cel mai important eveniment din industrie: 400 mp, 30 utilaje, 30 de profesioniști, 5 programe de dezvoltare.

Totul pentru ca afacerea ta să se dezvolte și în următorii 20 ani.

cel mai mare spaȚiu

Cea mai bună experiență oferită vizitatorilor noștri prin amenajarea celui mai mare și complet stand de prezentare, pe o suprafață de 400 mp unde se vor putea analiza și testa utilajele noastre și veți putea primi informații despre programele noastre pentru dezvoltare.

Demonstrații în timp real

30 de echipamente în acțiune, 4 zile

Vino să vezi tehnologia pusă în practică!
Te așteptăm în standul nostru de la BIFE-SIM, pavilion B2 să vezi și să testezi în timp real 30 de utilaje profesionale pentru prelucrarea lemnului.

cunoaște echipa felder

În industrie, calitatea utilajelor Felder este de necontestat, la fel cum sunt și serviciile oferite și concepute pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri. Te așteptăm la BIFE 2022 pentru a cunoaște echipa noastră de profesioniști și pentru a descoperi de ce clienții aleg Felder Gruppe Romania.

Testează Calitatea utilajelor Felder

Portofoliul Felder Group, cel mai mare productor din lume de utilaje clasice pentru prelucrarea secundară a lemnului, a fost special dezvoltat pentru a acoperi toate operațiile de prelucrare indiferent dacă vorbim de un mic atelier sau o fabrică. De aproape 70 de ani, inginerii noștri dezvoltă soluții tehnice care fac echipamentele Felder mai fiabile, mai precise și mai ușor de utilizat în întreagă lume. Astfel de evenimente, precum BIFE-SIM, la care Felder Gruppe Romania participa de 20 de ani, oferă oportunitatea clienților să testeze și să verifice de ce utilajele noastre sunt atât de apreciate la nivel global și cum te pot ajuta să produci mai bine, mai repede, mai ieftin și simplu.

Previous slide
Next slide

5 programe special concepute pentru dezvoltarea pe termen lung a afacerii tale

Pe lângă oferta tehnologică de calitate, vor fi prezentate în detaliu cele 5 programe de dezvoltare unice în industrie, special gândite atât pentru atelierele care sunt la început de drum, cât și pentru afacerile care sunt în proces de dezvoltare.

Programul G+

Da, este adevărat: producem utilaje de cea mai bună calitate, însoțite de cea mai mare garanție din piață!

Programul Blitz Service

Felder Gruppe România înseamnă mai mult decât utilaje de calitate. Înseamnă și asistență tehnică de calitate.

Programul Flex Fin

Alegi soluția de finanțare care ți se potrivește cel mai bine: închiriere, rate, leasing, fonduri UE.

Programul Buy Back

Prin programul Buy-Back poți valorifica un utilaj vechi într-un avans pentru un utilaj nou sau second-hand superior, potrivit nevoilor tale actuale de producție.

Programul Primul Atelier

Singurul program dedicat celor care se află la început de drum în industria lemnului.

Întâlnește echipa Felder Romania la BIFE-Sim 2022

Cu o impresionantă experiență acumulată în domeniu, specialiștii nostri îți vor sta la dispoziție pe toată perioada târgului. Hai să îi cunoști pe cei care îți oferă consultanță, informații sau se vor ocupa de mentenanța utilajelor tale Felder.

2 - ECHIPA3

Stand 83 - 86 | Pavilion B2 | Romexpo

Te așteptăm la BIFE-SIM 2022 între 22-25 septembrie 2022, în fiecare zi între orele 10:00 – 18:00în Pavilionul B2 din cadrul Romexpo din Bulevardul Mărăști 65-67, București.

mp spațiu de expunere
utilaje în acțiune
CNC-uri expuse
programe de dezvoltare
membri ai echipei
ani de BIFE-SIM