Îți răsplătim feedback-ul cu o ruletă profesională

În curând magazinul nostru online www.felder-gruppe.ro/shop/ va fi gata și ne dorim ca fiecare vizită pe care o faci în shop-ul Felder Gruppe România să fie de cea mai bună calitate. De aceea, avem nevoie de feedback-ul tău, mai ales acum, la început de drum.

Știm că în producție timpul este cea mai importantă resursă. De aceea, am dezvoltat un magazin online care să-ți ofere tot ce ai nevoie în prelucrarea lemnului, la un click distanță. Direct, rapid, simplu și confortabil, poți cere ofertă sau comanda din cele peste 12.000 de produse pe care le găsești în portofoliul nostru, online: utilaje de prelucrare, scule de mână profesionale, compresoare și sisteme de aspirare, scule de prelucrare, consumabile din peste 7 mărci de calitate Felder, Format4, Hammer, Festool, Schneider Airsystems, Novoryt etc.

Așadar, te invităm să ne descrii experiența ta în magazinul nostru online și în semn de mulțumire îți oferim cadou 1 ruletă profesională Blitz Service.

 

Cum ne transmiți părerea ta

În timpul navigării pe paginile magazinului online, ți se va afișa o fereastră de tip pop-up RULETĂ CADOU.

 

Prin click pe această fereastră vei fi direcționat către formularul Părerea mea.

Spune-ne cum a fost experiența ta în magazinul nostru online

Dacă ești mulțumit, spune-ne ce ți-a plăcut ca să fim siguri că suntem pe drumul cel bun. Dacă ai întâmpinat dificultăți, descrie situațiile întâlnite ca să le putem remedia. Poți atașa imagini (capturi de ecran) prin care să explici mai bine situațiile pe care le-ai întâmpinat. Ne sunt foarte utile pentru o identificare cât mai rapidă.

 

Spune-ne ce mai consideri util în magazinul nostru online

În formularul Părerea mea ai posibilitatea să alegi și alte lucruri pe care le consideri utile și ai vrea să le regăsești în magazinul nostru online, cum ar fi: review-uri la produse, configurator pentru utilaje, comparator produse, posibilitatea de a comanda piese de schimb, promoții dedicate, mesagerie instantă cu un consultant Felder. De asemenea, în câmpul deschis al formularului, ne poți transmite și alte sugestii de îmbunătățire. Suntem deschiși să punem în aplicare ceea ce consideri că ți-ar face navigarea mai ușoară și mai intuitivă.

 

formular transmitere parere despre magazinul online al Felder Gruppe Romania

Îți răsplătim părerea cu o ruletă profesională Blitz Service

După transmiterea părerii tale, îți vom transmite un email prin care te vom informa că părerea ta a fost înregistrată și urmează să fie analizată. Să știi că luăm în considerare părerile argumentate în urma navigării pe website. Dacă ne spui, de exemplu, doar „bună”/„rea”, “frumoasă”/“urâtă”, nu putem ști la ce anume trebuie să mai lucrăm și, prin urmare, ne asumăm dreptul de a respinge părerile care nu conțin descrieri sau exemple.

Dacă părerea ta îndeplinește condițiile de mai sus, te vom contacta pentru a stabili detaliile necesare transmiterii ruletei.

 

Ce ar trebui să știi

Atât ruleta, cât și transportul sunt oferite gratuit în limita 1 ruletă / persoană juridică cu activitate în industria prelucrării lemnului și cu sediul social în România. Prețul unei rulete este 35 Ron fără TVA. Transportul este gratuit pe teritoriul României, doar în aria de distribuție a firmei de curierat rapid.

 

Despre magazinul nostru onlinewww.felder-gruppe.ro/shop/

Știm că în producție timpul este cea mai importantă resursă. De aceea, am dezvoltat magazinul online care sperăm să-ți ușureze munca.

Muncim de ceva vreme la el, ne-am străduit să aducem în această platformă peste 12.000 de produse din cele peste 7 mărci de calitate Felder, Format4, Hammer, Festool, Schneider Airsystems, Novoryt etc, pe care le poți comanda online sau pentru care poți cere ofertă simplu și rapid. Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont de utilizator și apoi vei vedea prețurile tuturor produselor de pe website, vei fi la curent cu campaniile promoționale pe care le desfășurăm periodic, vei putea beneficia de oferte speciale dedicate și vei putea plasa comenzi sau cereri de ofertă mult mai rapid. Vezi cât de ușor îți poți crea cont de utilizator, urmând doar cei 5 pași de aici.

 

Te așteptăm cu drag pe magazinul nostru online, te invităm să navighezi și să ne spui părerea ta sinceră, astfel încât să reușim să-ți întâlnim așteptările.