Felder Gruppe Romania

Ligna 2017

TRADIȚIE | INOVAȚIE| PERFECȚIUNE

 

În perioada 22 – 26 mai va avea loc Târgul Internațional de Prelucrarea a Lemnului Ligna 2017. Devenit deja o tradiție pentru întreaga industrie de prelucrare a lemnului, târgul de la Ligna este cel mai mare târg comercial pentru mașini, utilaje și unelte pentru industria de prelucrare a lemnului și reunește la fiecare ediție cei mai mari producători de utilaje de prelucrarea lemnului și dezvoltatori de soluții pentru industria de mobilă. 

Târgul_Internațional_Ligna_2017_Felder_Gruppe

Noi soluții de integrare și interconectare a mașinilor și a echipamentelor, abordarea unei noi perspective a resurselor, precum și prezentarea noilor trenduri în industrie sunt câteva dintre inovațiile din domeniu care vor fi prezentate la ediția Ligna 2017. 

Felder Gruppe va participa și la această ediție, unde va prezenta noi utilaje și soluții tehnologice inovatoare menite să ofere o nouă experiență clienților săi. 

De la noi funcționalități până la mașini mai economice, dar și noi tehnologii industriale, ediția 2017 va fi una plină de surprize. 

Cum va fi standul Felder Gruppe la Hanovra în cifre: 

Te așteptăm în spațiul expozițional Felder Gruppe, Sala 13, între 22-26 mai, la Hannover Messe în Hanovra, Germania. 


STANDUL FELDER GRUPPE LA LIGNA 2017

Pentru a te ghida prin lumea de prelucrare a lemnului de la Ligna 2017 parcurge harta interactivă de aici a standului Felder Gruppe. 

E simplu: pentru a vizualiza selectează un stand sau descarcă planul pe telefonul tău mobil. 


Felder Gruppe la Ligna 2017

Exit mobile version