Deschide-ți propria fabrică de mobilă prin programul Start-up Nation

Știm cât de greu poate fi să dezvolți o afacere sustenabilă și că uneori doar o idee bună și dorința de succes nu sunt de ajuns pentru a o pune pe picioare. De aceea, îți oferim tot sprijinul pentru ideea și proiectul tău de afacere. Tu vino cu ideea și te sprijinim în toate etapele proiectului tău!

 

Servicii complete: Mai simplu, rapid și sigur pentru tine

La felder Gruppe România nu-ți oferim doar soluții tehnice pentru prelucrarea lemnului, ci și servicii dedicate astfel încât lucrurile să meargă mai ușor și mai repede pentru tine:

Consultanți dedicați pentru proiect – Partenerii noștri agreați au o experiență îndelungată și expertiză astfel încât rata de succes a proiectului tău să fie asigurată.

Evaluare inițială a proiectului gratuită – Partenerii noștri agreați pentru consultanța proiectului vor analiza ideea ta de afacere și vor căuta soluții pentru a avea șanse cât mai mari de reușită.

Consultanță tehnică gratuită – Consultanții Felder Gruppe România vor identifica cele mai bune utilaje și mașini pentru nevoia ta de prelucrare, astfel încât nu doar să pui picioare afacerea, ci să asiguri o dezvoltare sustenabilă și în viitor.

Soluții tehnice complete – De la utilaje economice pentru ateliere cu un spațiu redus până la soluții profesionale și industriale pentru ateliere mijlocii și mari, soluții de aer comprimat sau scule de mână, Felder Gruppe România îți oferă soluții complete, adaptate nevoilor tale de dezvoltare.

Pachete predefinite – Totul este mai rapid pentru că am pregătit pachete predefinite pentru ateliere și fabrici de producție de mobilier.

 

aplica-pentru-start-up-nation-felder-gruppe-romania

 

 

 

Vizitează pagina noastră web dedicată Start-up Nation și spune-ne despre ideea ta de afacere.