Blitz Service a devenit partener autorizat asistență tehnică Festool

Începând cu 1 februarie 2015, Felder Gruppe România pune la dispoziția clienților Festool serviciul de asistență tehnică completă prin programul Blitz Service, oriunde în România. Blitz Service este marcă a Felder Gruppe și cuprinde servicii de asistență tehnică în garanție și post-garanție, instruire și piese de schimb.

 

Cu o experieță de peste 13 ani de activitate pe utilajele Felder Gruppe, tehnicienii Felder au trecut cu succes evaluarea pentru acreditarea serviciului de asistență tehnică pentru Festool în România, aceștia beneficiind de traininguri periodice în Germania.

Serviciul de asistență tehnică se adresează tuturor posesorilor de scule de mână Festool din România.

 

3 ani garanție
Plus multe alte avantaje pe toată perioada garanției
Asistență tehnică permanent și reparații
În toată România, indiferent de furnizorul de la care ați cumpărat mașina, prin Blitz Service, serviciul de asistență tehnică al Felder Gruppe
Piese de schimb în stoc, disponibile timp de 10 ani
Stoc de piese de schimb pentru mașini de cel puțin 10 ani pentru sculele de mână care nu se mai produc sau înlocuirea mașinii cu una nouă la schimb, fără cost suplimentar.
Consultanță tehnică de specialitate
Recomandări profesionale cu privire la utilizarea sculelor Festool oricând aveți nevoie.

Linie directă:
021-460 3388 – Tarif normal – L-V 09-18

 

Felder Gruppe România a devenit importator direct și distribuitor național al sculelor de mână profesionale marca Festool, produse de concernul german TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG. începând cu luna iulie 2014.