Noua mașină de îndreptat FORMAT-4 PLAN 51L cu masă de 3.000 mm

Cu o lungime a mesei de îndreptare de 3 m și lungimea mesei la intrare de 1.65 m, noua mașină de îndreptat Format-4 plan 51L este soluția ideală pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari, oferind precizie la zecime de mm, dar și noi funcționalități menite să vă ușureze munca în procesul de prelucrare. În plus, noul plan 51L vine cu un design atractiv, creat special pentru a oferi mai mult spațiu în atelier.

Beneficiați de avantajele oferite de noua mașină de îndreptat Format-4 plan 51 L. Prelucrarea pieselor cu dimensiuni mari, reglarea precisă și fără efort, confortul și siguranța maximă în prelucrare sunt cateva dintre avantajele plan 51L ce vă vor spori productivitatea și vă vor oferi rezultate perfecte. În plus, plan 51L este ideală pentru producția de trepte și scări, fiind prima mașină de îndreptare Format-4 care oferă prelucrare convexă și concavă.

► Lungimea mesei de îndreptare: 3.000 mm

► Lungimea mesei la intrare de 1.65 m ideală pentru piese mari

► Reglarea electrică a adâncimii de prelucrare de până la 8 mm  

► Prelucrare convexă sau concavă

Descoperiți mai jos toate avantajele mașinii de îndreptare plan 51L:

Masă de 3 m și lungime de intrare de 1.65 m, ideală pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari   

Masa mai lungă, solidă din fontă masivă asigură siguranță și precizie maximă de prelucrare chiar și cu sarcină maximă de încărcare.    

Reglare precisă și rapidă cu sistemul electric Power-Drive

Design nou pentru mai mult spațiu în atelier

Rigla de bazare solidă, precisă are acum un design care contribuie la economisirea spațiului din atelier, mașina putând fi poziționată în imediata apropiere a peretelui, fără să limiteze capacitatea de prelucrare.

Siguranță și confort sporit în prelucrare

Sistemul de siguranță (aparatoarea) este integrat în șasiul mașinii pentru o mai bună susținere a piesei de prelucrat. Apărătoarea se reglează pe înălțime, astfel încât să prelucrați în siguranță chiar și piese cu înălțime mica. În plus, pentru o manevrarare mai comodă, apărătoarea se pliază pe partea din față a mașinii.

Prelucrare convexă sau concave simplă și rapidă, ideală pentru îmbinări perfecte

Ideală pentru trepte și scări, plan 51L este prima mașină de îndreptare Format-4 care permite prelucrarea convexă și concave.

Prelucrarea concave permite o îmbinare mai bună a pieselor, astfel încât, în cazul treptelor și scărilor conduce la evitarea zgomotelor cauzate de uzarea treptelor prin presiune. Forma concave previne frecarea părților laterale ale treptelor (efectul de scârțâit), întrucât îmbinarea concave nu mai permite jocul sau frecarea elementelor între ele.

În plus, îmbinarea concave sau convexă se realizează rapid și ușor. Presiunea exercitată la mijlocul piesei asigură o prindere mai bună și la capete, astfel încât sunt necesare mai puține elemente de fixare.

Arbore de rindeluire cu 4 cuțite, cu schimbare rapidă a cuțitelor, fără ajutorul sculelor, în mai puțin de 2 minute, precum și sistem de autoaliniere a cuțitelor

Pentru ultimii 25 de ani, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapidă și autoaliniere a cuțitelor a setat noi standard în segmentul mașinilor de îndreptat și rindeluit. Lansat în 1987, avantajele sistemului sunt valabile și acum: sistemul de schimbare rapidă, în mai puțin de 2 minute, autoalinierea cuțitelor, obținerea unor suprafețe perfect plane, cost redus al consumabilelor, precum și creșterea productivității.

Opțional: Arborele de prelucrare Silent-Power

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Gruppe, arborele de prelucrare Silent Power vă oferă o operare extrem de silențioasă, cu 50% mai redusă decât în cazul arborilor obișnuiți, durata de viață cu 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice, suprafețe perfect plane, precum și consum redus de energie. Silent Power face diferența atunci când doriți să investiți într-o mașină de îndreptare și rindeluire la grosime.

 

Date tehnice:

Lățimea de îndreptare: 510 mm

Lungimea mesei de îndreptare: 3.000 mm

Adâncimea de tăiere: 0-8 mm

Arbore de rindeluire cu 4 cuțite în dotare standard

Reglare electrică rapidă și precisă a mesei cu pachetul Power-Drive, în dotare standard

Motor: 5.5 cp (4 kW) S6/40% în dotare standard

Motor: 7.5 cp (5.5 kW) S6/40% dotare opțională

 


Un_prieten_de_calitate_Felder_GruppeDacă vreți să aflați mai multe detalii despre noua mașină de îndreptate Format-4 plan 51L, ne puteți contacta la numarul de telefon 0731.335.337 sau pe adresa de email [email protected]