Bogdan Șerpescu

Poziție:

Consultant Vânzări Teren

Date de contact:

Telefon: 0724 330 331

E-mail: bogdan.serpescu@felder.ro

De când:

2017

Rol:

Bogdan informează, îndrumă și consiliază clienții în vederea achiziționării de utilaje sau echipamente Felder Gruppe. În funcție de cerințe, Bogdan propune soluții tehnice conforme și variante comerciale personalizate, astfel încât toți clienții Felder Gruppe să fie mulțumiți.

 

Cum ți se mai spune?

Din fericire, nu am nici o poreclă.

Citat preferat:

Viața e prea importantă ca să fie luată în serios.

Oscar Wilde

Jurnal de Felder

Cum a fost prima ta zi la Felder Gruppe România?

Prima zi a fost un mix de sentimente colorate: entuziasm, emoție, dar și frică de necunoscut. Am noroc să fiu colegul unor oameni care m-au primit extrem de frumos și în prezența cărora m-am simțit foarte confortabil încă de la interviuri. Toți mi-au zâmbit și au făcut ca prima mea zi să nu fie deloc apăsătoare sau stresantă.

Când ai luat contact prima dată cu lumea lemnului?

Contact cu lumea lemnului am avut de la o vârstă foarte fragedă, spun asta pentru că de mic copil am fost foarte curios în ceea ce privește prelucrarea lemnului. Această curiozitate se datorează tatălui meu, care a păstrat o foarte mare parte din sculele de sculptură (rindelele, tejgheaua, compasul din lemn, fierăstraiele, mașina de găurit manuală, dălțile, etc.) ale bunicului meu. Până și micul său atelier l-a păstrat intact până de curând, atelier care arată precum un muzeu cu exponate valoroase peste care s-a așternut patina timpului și cărora, după mulți, mulți ani, nu o să le mai redea nimeni utilitatea și demnitatea. Regret că nu am apucat să-mi cunosc bunicul (a trecut la cele veșnice cu 1 an înainte de nașterea mea) sigur aș fi avut multe de învățat de la el în ceea ce privește sculptura. Mai mult ca sigur m-ar fi învățat cu drag tot ce știa el, pentru că sculpta din pasiune, fiind de profesie contabil.

Cea mai mare realizare profesională?

Nu știu în ce măsură pot să definesc asta realizare profesională, dar indiferent de conjunctura profesională în care m-am aflat, mereu mi-am propus să fiu la înălțimea așteptărilor, ba chiar să le depășesc. Asta e realizare profesională, din punctul meu de vedere, să-ți faci treaba cum trebuie și să fii apreciat pentru asta, indiferent în ce postură te afli.

Lemn sau PAL?

Lemn

Trei utilaje preferate?

Fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat Format-4 Kappa 550 E-Motion – pentru că este imbatabil în condiții de lucru intensive;

Mașina de îndreptat Format-4 Plan 51 L– pentru precizia formidabilă de până la zecime de mm;

Mașina de găurire/ scobire pe orizontală Felder FD 250 – deși are o suprafață mică de sprijin, are capacitatea de a face față pieselor grele.

Te-ai imagina făcând mobilă?

Nu m-am imaginat, chiar am făcut. Livingul este decorat cu piese de mobilier făcute de mine: comoda și soldățeii.

Stil de mobilier preferat?

Prefer stilul modern pentru că îmi plac spațiile deschise, cu cât mai puțin, cu atât mai bine! Nu-mi place sobrietatea, nu-mi place înghesuiala. Deci, fără bibelouri și fără rafturi pline de tot felul de lucruri, de cele mai multe ori inutile.

Piesa de mobilier preferată?

Patul, cine nu-l are în topul preferințelor?

Cum ai vrea să fie decorată casa de vis?

Cum am spus și mai sus, sunt adeptul simplității. Mi-ar plăcea o căsuță cochetă, elegantă și spațioasă, decorată în stil modern, cu cât mai puține piese de mobilier. Visez la un living cu un perete întreg de sticlă, iar dincolo de perete să văd doar verde.  Ah, am uitat să precizez: casa mea de vis este undeva în mijlocul naturii.

Cine este idolul tău sau personalitatea care te-a marcat?

Nu am o personalitate anume care să mă fi marcat, nici idoli nu am, dar știu că toți căutam o cale spre perfecțiune, un scop. Acest scop este „idolul” meu.

Ce voiai să te faci când erai mic?

Polițist. Pentru că nu suportam ideea că există oameni răi, eu fiind un copil cuminte și ascultător.

Sportul preferat?

Ca majoritatea bărbaților, îmi place fotbalul. Echipa preferată, Bayern Munchen. Pe lângă fotbal, îmi place voleiul și tenisul de câmp, pe care le și practic în timpul liber.

Cinci lucruri pe care iubești să le faci în timpul liber.

Să joc fotbal/volei, să ies cu prietenii, să merg la munte, să mă distrez, să mă odihnesc.

Cum te-ai descrie într-un cuvânt?

Energic

Cum te descriu prietenii sau familia?

Plin de energie – când fac ceea ce îmi place.

Ce urăști cel mai mult?

Să nu am ceva de făcut. Urăsc plictiseala.

Nu ai putea trăi fără...

Socializare, cred!