Gabrin Assenov

Poziție:

Manager de vânzări pe zona de sud-est a Europei la Felder Group Austria

Rol:

Gabrin este omul de legătură între Felder Group Austria și reprezentanții Felder din țările balcanice. În calitate de manager de vânzări pe zona de Sud-Est a Europei, el este responsabil de creșterea și dezvoltarea Grupului Felder în această parte a continentului. Cu o asemenea responsabilitate, Gabrin călătorește mult și zi de zi se confruntă cu oameni, mentalități și limbi diferite. Prin vizitele pe care le face la sediile reprezentanților Felder Gruppe, Gabrin vine atât în sprijinul consultanților de vânzări, cât și în sprijinul clienților Felder, astfel încât aceștia să beneficieze de cele mai potrivite soluții tehnice, adaptate nevoilor lor de prelucrare. Prin flexibilitatea și implicarea de care dă dovadă, Gabrin oferă un sprijin real și întregește echipa Felder Gruppe România. Pe Gabrin l-ați întâlnit în fiecare an la BIFE-SIM sau, unii dintre voi, chiar în atelierele voastre. 

Gabrin este #unprietendecalitate.  

Cum ți se mai spune?

Gabrinski 

Citat preferat:

Încetează să mai visezi! Începe să trăiești!

Jurnal de Felder

Cum a fost prima ta zi la Felder Gruppe?

Prima mea zi la Felder Group a fost impresionantă, primul lucru pe mi l-am zis a fost: Wow, unde am ajuns!?”. Nu m-am așteptat să întâlnesc atât de mulți colegi și prieteni. Am simțit dinamismul și responsabilitățile care mă așteptau de cum am intrat pe ușă. Toți colegii din birou erau tineri și energia lor pozitivă mi-a dat siguranța de a merge înainte. Așadar, de aproape 5 ani, am acceptat și continui să accept provocarea Felder zi de zi   

Când ai luat contact prima dată cu industria de prelucrare sau cu lumea lemnului în general?

Primul contact cu industria de prelucrare a lemnului a fost în cadrul Felder Group, dar de lemn eram pasionat dinainte. Și a fost cu atât mai interesant pentru mine să am ocazia să învăț multe lucruri despre lemn și, mai ales, despre producția de mobilier și utilajele de prelucrarea lemnului.  

Care este cea mai mare realizare profesională de până acum?

Nu cred că realizările profesionale mi se datorează exclusiv. Trebuie să spun că nu aș fi reușit să ajung unde sunt acum dacă nu aș fi avut alături echipele minunate ale Felder Gruppe România și ale celorlalte țări din sud-estul Europei cu care lucrez îndeaproape. Mai pe scurt: cea mai mare realizare a mea este munca în echipă!  

Și pe viitor? Ce ți-ai pus în minte să reușești pe plan profesional?

Planul meu este să transfer toate cunoștințele pe care le-am acumulat către membrii echipelor cu care lucrez, să le ofer tot sprijinul meu și apoi să le privesc cum cresc și se dezvoltă, iar clienții sunt mulțumiți. 

Ce înseamnă calitatea pentru tine? Cum ai defini-o?

Viziunea mea despre calitate este simplă: cine cumpără lucruri ieftine, plătește dublu.  

În general, raportul între calitate și preț ar trebui să fie perfect echilibrat, astfel încât produsele de pe piață să poată fi diferențiate în mod relevant. Din punctul meu de vedere, prețul ar trebuie să reflecte întotdeauna calitatea.  

Lemn sau PAL? Sau ambele?

Categoric lemnul, lemnul este un material care îmi dă o stare de bine pentru că îmi place atât aspectul pe care îl are, cât și mirosul. În plus, este un material care rezistă timp îndelungat și pe măsură ce îmbătrânește devine tot mai valoros. În schimb, celelalte materiale se comportă la polul opus, se degradează cu trecerea timpului.  

Care sunt utilajele preferate? Te rugăm să ne dai 3 exemple și să ne spui de ce îți plac.

Pentru că îmi place lemnul, utilajele mele preferate sunt, implicit, cele dedicate lemnului. Când prelucrezi o piesă din lemn la utilajele noastre, parcă simt mirosul lemnului cum îmi trece prin vene.  

Ca să fiu mai precis, utilajele mele preferate sunt: 

Care este stilul de mobilier preferat? Și de ce?

Îmi place mobilierul din lemn masiv, de preferat nuc sau stejar, pe structură de oțel negru și cu elemente din aluminiu care accentuează frumusețea lemnului 

Care este piesa de mobilier sau obiectul din lemn preferat/ă?

Masa din lemn masiv la care îmi iau cina în rarele seri în care sunt acasă. 

Care este cea mai mare dorință a ta?

Să pot să fac ce vreau și să merg unde vreau, de fiecare dată când vreau. E prea mult, nu?  

Ce voiai să te faci când erai mic?

Când eram copil îmi doream să devin pilot de avion. Nu am ajuns să pilotez, dar am ajuns să petrec mult timp în zbor.

Cine este idolul sau personalitatea care te-a marcat?

Nu am un idol. Încerc să fiu eu însumi cât mai bun, fără să urmez pe altcineva.  

Mâncarea preferată?

Îmi place foarte mult bucătăria tradițională românească. Printre felurile mele preferate se numără sarmalele, fasolea bătută, micii și slănina afumată. 

 

Melodia preferată sau genul preferat de muzică?

Una dintre piesele preferate este Johnny Cash – God’s gonna cut you down. Dar, în general, îmi place să ascult muzică house și electro. 

Sportul sau echipa preferată?

În căutare de adrenalină, îmi place să mă dau cu placa: iarna pe zăpadă, vara pe apă.  

Cinci lucruri pe care iubești să le faci în timpul liber.

Să merg pe munte, să ies cu prietenii, să gătesc, să mă relaxez la SPA, să petrec timp cu familia. 

Care este plăcerea ta ”nevinovată”?

Să merg pe mare, să navighez. Singur, sau cu prietenii, nu contează, doar să navighez. Mă ajută să ies din rutină și să-mi încarc bateriile.   

Talentul tău ascuns?

Faptul că vorbesc 7 limbi cred că este sigurul talent pe care aș putea să-l menționez. În afară de acest lucru, sunt un tip obișnuit. 

Cum te-ai descrie într-un singur cuvânt? Sau care e cuvântul care crezi că te definește?

Determinat 

Cum te descriu prietenii sau familia?

Cred că toți au o părere bună și se înțeleg bine cu mine. Nu s-a plâns nimeni până acum, din câte știu eu.   

De ce ți-e frică cel mai mult?

Că într-o bună zi s-ar putea să nu mai am șansa de a face ceea mi-am propus să fac “acum”, dar nu am făcut! 

N-ai putea trăi fără?

Patul meu, patul meu, patul meu, patul meu, patul meu.