Limir Mobiland – mobilă de calitate la prețuri accesibile

Liviu AtanasovLimir Mobiland, Galați: “Scopul nostru este să le oferim clienților produse de calitate la prețuri accesibile. Și, la câte comenzi avem, se pare că ne atingem scopul zi de zi. Am ajuns la Felder Gruppe România după ce am căutat cel mai bun raport calitate-preț pentru utilaje. Și, după 12 ani de când lucrăm cu ele, pot să spun că am luat decizia corectă.” 

Limir Mobiland – mobilă de calitate la prețuri accesibile

Liviu AtanasovLimir Mobiland, Galați: “Scopul nostru este să le oferim clienților produse de calitate la prețuri accesibile. Și, la câte comenzi avem, se pare că ne atingem scopul zi de zi. Am ajuns la Felder Gruppe România după ce am căutat cel mai bun raport calitate-preț pentru utilaje. Și, după 12 ani de când lucrăm cu ele, pot să spun că am luat decizia corectă.” 

INTERVIU Felder Gruppe România: Liviu Atanasov, Limir Mobiland, Galați

Liviu Atanasov a dobândit pasiunea pentru mobilă încă de când era elev, după ce a urmat cursurile unei școli de tâmplărie. A reușit să transmită și familiei această pasiune. De la soție, până la fiul cel mic, cu toții se implică în afacere. Scopul principal al activității sale este să le ofere clienților produse de calitate la prețuri accesibileȘi datorită numărului mare comenzi pe care le are, mulțumit că-și atinge scopul în fiecare zi 

A ajuns la Felder Gruppe România după ce a căutat cel mai bun raport calitate-preț pentru utilaje. Și, după 12 ani de când lucrează cu ele, spune că a luat decizia corectă pentru că utilajele îl ajută mult în producție fiind ușor de utilizat, foarte precise și robuste 

 

Puncte cheie:     

  • Producție:mobilier din PAL/MDF la comandă    
  • Utilaje achiziționate:    
  • Criterii pentru alegerea furnizorului pentru utilaje: cel mai bun raport calitate/preț 
  • Secretul succesului afacerii sale: calitatea produselor și prețurile accesibile  

 

Cum ați ajuns în acest domeniu? De unde pasiunea pentru mobilă? 

Liviu Atanasov: Am ajuns să fac mobilă pentru că am avut inspirația să fac școală în acest domeniu. Pe vremea cât am fost eu elev existau astfel de școli profesionale. Acum nu mai sunt, din păcate, deși ar fi foarte necesareUrmând acea școală, încet, încet, am prins dragoste de mobilă. 

Liviu Atanasov lângă fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat Felder K 940 S
Foto: Liviu Atanasov lângă fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat Felder K 940 S, în atelierul Limir Mobiland

 

Care a fost primul obiect din lemn pe care l-ați realizat? 

Liviu Atanasov: Pentru că am început să fac mobilă de când eram în școală, e mai greu să-mi amintesc care a fost primul obiect. Dar știu sigur că printre primele lucrări a fost un pat pentru mine acasă. Foarte mândru m-am simțit de munca mea, parcă somnul era mai dulce în patul făcut de mâinile mele. 

 

Familia dumneavoastră se implică în afacere? 

Liviu Atanasov: Da, toată familia este implicată, de la soție până la fiul cel mai mic. Chiar mă bucur că am reușit să le transmit pasiunea pentru mobilă și sunt liniștit că va avea cine să ducă mai departe afacerea.  

Liviu Atanasov și cei doi copii, în atelierul Limir Mobiland
Foto: Liviu Atanasov și cei doi copii, în atelierul Limir Mobiland. În stânga, mașina pentru aplicarea cantului Felder G 200. În dreapta, fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat Felder K 940 S

 

Ce produceți mai exact?  

Liviu Atanasov: Realizăm mobilă din PAL/MDF la comandă. Îndeplinim toate dorințele clientului în materie de mobilă și îl ajutăm și cu sfaturi constructive pentru ca mobila comandată să fie perfectă. Mobila de bucătărie este punctul nostru forte, dar facem și dressinguri, sufragerii, dormitoare pentru copii, dormitoare matrimoniale, mobilier pentru birouri, orice își dorește clientul. 

Îndeplinim toate dorințele clientului în materie de mobilă și îl ajutăm și cu sfaturi constructive pentru ca mobila comandată să fie perfectă.

Mobilă de bucătărie la comandă, realizată de Limir Mobiland cu utilaje Felder Group
Foto: Mobilă de bucătărie la comandă realizată de Limir Mobiland, Galați

 

Cum ați ajuns să colaborați cu Felder Gruppe România? 

Liviu Atanasov: Am ajuns la Felder Gruppe România după ce am căutat cel mai bun raport calitate-preț pentru utilaje. Și, după 12 ani de când lucrăm cu ele, pot să spun că am luat decizia corectă. Utilajele sunt ușor de utilizat, foarte precise și robuste. Chiar anul acesta am achiziționat un circular mai performant, am trecut de la K 700 S la K 940 S și sunt foarte mulțumit.  

Am ajuns la Felder Gruppe România după ce am căutat cel mai bun raport calitate-preț pentru utilaje. Și, după 12 ani de când lucrăm cu ele, pot să spun că am luat decizia corectă.

Liviu Atanasov lucrând la fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat Felder K 940 S
Foto: Liviu Atanasov lucrând la fierăstrăul circular cu masă mobilă de formatizat Felder K 940 S

 

Ce credeți că apreciază clienții dumneavoastră la produsele pe care le oferiți? 

Liviu Atanasov: În primul rând, cred că apreciază calitatea și seriozitatea. Scopul nostru este să le oferim clienților produse de calitate la prețuri accesibile. Și, la câte comenzi avem, se pare că ne atingem scopul în fiecare zi.   

Mașina pentru aplicarea cantului Felder G 200 în atelierul Limir Mobiland
Foto: Liviu Atanasov lângă mașina pentru aplicarea cantului Felder G 200

 

Ce înseamnă pentru dumneavoastră „mobilă de calitate”? 

Liviu Atanasov: Pentru mine, mobilă de calitate înseamnă în felul următor: PAL melaminat/ MDF sau orice alt material prelucrat perfect, tăiat, căntuit și îmbinat cum trebuie, fără nici cel mai mic defect, cu feronerie de calitate. Pentru că degeaba faci mobilă din MDF dacă nu-i pui o balama bună sau o glisieră de sertar bună.  

Scopul nostru este să le oferim clienților produse de calitate la prețuri accesibile. Și, la câte comenzi avem, se pare că ne atingem scopul în fiecare zi.

 

—  

De la mobilă de bucătărie și dormitor, până la birouri și recepții, pe pagina de facebook Limir Mobiland-Mobilier la comanda puteți vedea piesele de mobilier realizate de Limir Mobiland