Serviciile de debitare și aplicare cant ABS, următorul pas în dezvoltarea afacerii Nouă Tei – Râmnicu Sărat, Buzău  

Ion Hoțescu: “Mereu ne-am dorit ca atunci când clienții ne trec pragul, indiferent cât de complicat este proiectul lor, dacă reamenajează un apartament sau construiesc de la zero o casă, să găsească materialele necesare să-l ducă la bun sfârșit într-un singur loc.”

Serviciile de debitare și aplicare cant ABS, următorul pas în dezvoltarea afacerii Nouă Tei – Râmnicu Sărat, Buzău  

Ion Hoțescu: “Mereu ne-am dorit ca atunci când clienții ne trec pragul, indiferent cât de complicat este proiectul lor, dacă reamenajează un apartament sau construiesc de la zero o casă, să găsească materialele necesare să-l ducă la bun sfârșit într-un singur loc.”

INTERVIU Felder Gruppe România: Ion Hoțescu, administrator Nouă Tei, Râmnicu Sărat, Buzău

Compania Nouă Tei din Râmnicu Sărat, Buzău activează în domeniul construcțiilor de peste 25 de ani și le oferă clienților servicii complete pentru reamenajarea sau construcția de locuințe. Ion Hoțescu, administratorul Nouă Tei consideră că serviciile de debitare și aplicare cant ABS au reprezentat următorul pas în dezvoltarea afacerii sale. Cu agregatele industriale Format-4 kappa automatic 80.32.32 pentru formatizarea în pachet și tempora 60.12 e-motion pentru aplicarea cantului prelucrează aproximativ 10.000 m liniari de cant ABS și debitează în jur de 600 de coli de PAL lunar 

 

Puncte cheie:     

Producție: prestări servicii debitare și aplicare cant   

Utilaje achiziționate:    

Secretul succesului afacerii lor: profesionalismul echipei, soluțiile complete, calitatea serviciilor oferite și prețurile competitive 

 

Cum ați ajuns în acest domeniu? 

Ion Hoțescu: Activând în domeniul materialelor de construcții, mereu ne-am dorit ca atunci când clienții ne trec pragul, indiferent cât de complicat este proiectul lor, dacă reamenajează un apartament sau construiesc de la zero o casă, să găsească materialele necesare să-l ducă la bun sfârșit într-un singur loc. Astfel, putem spune că noile servicii de debitare și aplicare cant ABS au reprezentat următorul pas în afacere care a completat perfect ambiția noastră de dezvoltare și extindere. Afacerea noastră este o afacere de familie. Suntem peste 100 de oameni dedicați clienților care ne vizitează în cele 6 depozite și magazine, dintre care 10% fac parte din familie. 

Mereu ne-am dorit ca atunci când clienții ne trec pragul, indiferent cât de complicat este proiectul lor, să găsească materialele necesare să-l ducă la bun sfârșit într-un singur loc. Noile servicii de debitare și aplicare cant ABS au reprezentat următorul pas în afacere care a completat perfect ambiția noastră de dezvoltare și extindere.

Ion-Hotescu-administratorul-Noua-Tei-tempora-60-12-si-kappa-automatic-80-32-32
Foto: Ion Hoțescu, administratorul Nouă Tei, Râmnicu Sărat, Buzău, lângă agregatul industrial pentru aplicarea cantului Format-4 tempora 60.12. În spate, agregatul de formatizat în pachet Format-4 kappa automatic 80.32.32 și sistemul industrial de exhaustare Felder RL 200

 

Aveți vreo lucrare deosebită de care vă amintiți cu drag 

Ion Hoțescu: Mobila de bucătărie a familiei noastre este o lucrare deosebită, pe ea am testat utilajele pe care le-am achiziționat de la Felder Gruppe România. 

Agregatul-industrial-pentru-aplicarea-cantului-tempora-60-12-e-motion-in-atelierul-Noua-Tei
Foto: Agregatul industrial pentru aplicarea cantului Format-4 tempora 60.12 e-motion în timpul prelucrării în atelierul Nouă Tei, Râmnicu Sărat, Buzău

 

Cum ați început colaborarea cu Felder Gruppe România? 

Ion Hoțescu: Am ajuns la Felder Gruppe România datorită unui catalog pe care l-am primit. Apoi, participând la târgul BIFE-SIM din 2018, ne-a impresionat numărul mare de echipamente expuse în standul Felder Gruppe România pe care s-au făcut demonstrații pe toată durata târgului. Ne-a impresionat și echipa foarte bine pregătită.  

La târgul BIFE-SIM ne-a impresionat numărul mare de echipamente expuse în standul Felder Gruppe România pe care s-au făcut demonstrații pe toată durata târgului.

 

Cum vă ajută echipamentele Felder Group în producție? 

Ion Hoțescu: Pentru noi, dar mai ales pentru clienții noștri, timpul este foarte important, iar precizia execuției și în final calitatea produsului finit depind cel mai mult de tehnologia folosită. 

Astfel, echipamentele Felder Group ne ajută să fim mai operativi, mai eficienți și să avem și prețuri accesibile. Dacă ar fi să vorbim în cifre, aplicăm aproximativ 10.000 m liniari de cant ABS și debităm în jur de 600 de coli de PAL lunar. 

Timpul este foarte important, iar precizia execuției și calitatea produsului finit depind cel mai mult de tehnologia folosită. Echipamentele Felder Group ne ajută să fim mai operativi, mai eficienți și să avem și prețuri accesibile.

Operator lucrand la Format-4 kappa automatic 80.32.32 in atelierul Noua Tei
Foto: Operator lucrând la agregatul industrial de formatizat în pachet Format-4 kappa automatic 80.32.32 în atelierul Nouă Tei, Râmnicu Sărat, Buzău

 

Ce credeți că apreciază clienții la dumneavoastră? 

Ion Hoțescu: Cu siguranță clienții apreciază la noi calitatea serviciilor oferite. Asigurăm atât tăierea PAL-ului pe dimensiunile dorite, optimizarea tăierii pentru minimizarea pierderilor și aplicarea impecabilă a cantului, cât și transportul pieselor prelucrate la sediul clienților.  

Asigurăm tăierea PAL-ului pe dimensiunile dorite, optimizarea tăierii pentru minimizarea pierderilor și aplicarea impecabilă a cantului.

 

Ce înseamnă pentru dumneavoastră „calitatea”? 

Ion Hoțescu: Putem considera că a preveni este mai ieftin decât a repara. Așadar, pentru mine calitatea înseamnă lucrul bine făcut de prima dată și apoi de fiecare dată.  

 

Cum vedeți următorul pas pentru afacerea dumneavoastră? 

Ion Hoțescu: În principiu, vrem să ne extindem și pe partea de producție de mobilier. Dar planurile de viitor sunt în funcție de evoluția pieței și de cerințele clienților. Cel mai important lucru pentru noi este că suntem flexibili și oricând pregătiți să facem investiții, astfel încât să putem răspunde noilor cerințe pe piață. 

 

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre compania Nouă Tei, puteți să le vizitați website-ul www.nouatei.ro și pagina de facebook Noua Tei Ramnicu Sarat