Easy-Glide® -  Sistem de înclinare a unității de prelucrare unic în lume, cu 6 ani garanție

O inovație Felder Group, Easy-Glide® oferă precizie în prelucrare și un grad ridicat de repetabilitate, asigură alunecarea lină și durabilă a unității de prelucrare chiar și în cele mai dificile condiții de lucru, are imunitate la rumeguș și nu necesită întreținere intensivă. 

Easy-Glide® -  Sistem de înclinare a unității de prelucrare unic în lume, cu 6 ani garanție

O inovație Felder Group, Easy-Glide® oferă precizie în prelucrare și un grad ridicat de repetabilitate, asigură alunecarea lină și durabilă a unității de prelucrare chiar și în cele mai dificile condiții de lucru, are imunitate la rumeguș și nu necesită întreținere intensivă. 

Easy-Glide® Sistem de înclinare a unității de prelucrare pentru fierăstraie circulare și mașini de frezat

Sistemul de înclinare a unității de prelucrare Easy-Glide® a setat noi standarde de calitate și fiabilitate pentru utilajele de tăiere și frezare 

Easy-Glide® oferă precizie în prelucrare și un grad ridicat de repetabilitate, asigură alunecarea lină și durabilă a unității de prelucrare chiar și în cele mai dificile condiții de lucru, are imunitate la rumeguș și nu necesită întreținere intensivă. 

Easy-Glide® este o inovație Felder Group, unică în industriecare se regăsește doar pe fierăstraiele circulare și mașinile de frezat Felder Group. 

 

Easy-Glide® oferă avantaje tehnice și economice care fac diferența de fiecare data: 

  • Ai garanția preciziei la înclinări repetate timp îndelungat datorită “imunității la rumeguș”
  • Ai ușurință în utilizare datorită alunecării line a unității de prelucrare chiar și în cele mai dificile condiții datorită materialului policompozit din care este realizat sistemul de înclinare
  • Economisești timp și bani în întreținere pentru că sistemul nu necesită gresare
  • Beneficiezi de 6 ani garanție prin programul de garanții extinse G+

 

Precizie dovedită: înclinare repetată, fără afectarea preciziei 

Sistemul permite cu ușurință poziționarea repetată la 90° sau 45° a grupului de prelucrare fără a-i fi afectată precizia din cauza depunerilor de rumeguș sau a vibrațiilor de lucru, așa cum se întâmplă în cazul utilajelor obișnuite.    

 

 

Sistem Easy-Glide® de înclinare a unității de frezare 

 

Ușurință în utilizare: înclinare lină în cele mai dificile condiții 

Materialul policompozit din care este realizat sistemul Easy-Glide®, material folosit până acum cu succes în industriile spațială și militară, asigură înclinarea lină și durabilă chiar și în cele mai dificile condiții de lucru.  

Sistemul Easy-Glide® este realizat dintr-un material policompozit folosit cu succes în industriile spațială și militară.

 

Economisești timp și bani: fără gresare, fără întreținere  

Datorită materialului din care este realizat și a construcției închise, sistemul are imunitate la rumeguș. Acest lucru înseamnă că nu necesită întreținere și nu are nevoie de gresare. Prin urmare, costurile de mentenanță pentru sistemul Easy-Glide® sunt zero.   

Sistemul Easy-Glide® de înclinare a unității de prelucrare la fierăstrăul circular Format4 kappa 590

 

Performanță recunoscută: clienți mulțumiți în toată lumea 

De peste 15 ani, sistemul Easy-Glide® din dotarea utilajelor de tăiere și frezare din portofoliul Felder Group este apreciat în toată lumea de sute de mii de clienți. 

 

– –

 

👍 Află din testimonialele clienților Felder Gruppe România de ce au ales să lucreze cu utilajele Felder Group și, mai ales, cum îi ajută utilajele în producție.   

📞 Dacă vrei să afli mai multe despre sistemul Easy-Glide® și despre utilajele Felder Group cu sistem de înclinareconsultanții noștri îți pot oferi toate informațiile.   

👁️‍🗨️ Vezi și alte sisteme și inovații Felder Group. Citește mai multe despre sistemul de glisare a mesei mobile X-Roll și despre arborele prelucrare elicoidal Silent-Power®.