Zilele Porților Deschise: Festool – scule de calitate germană, acum la preț de producător

După 2 ani cu restricții, este o mare bucurie să vă putem invita la un nou eveniment în care să testați produsele noastre.

Vineri, 17 iunie, între orele 10:00 – 20:00, Felder Gruppe România vă așteaptă la evenimentul Zilele Porților Deschise: Festool – scule de calitate germană, acum la preț de producător. V-am pregătit demonstrații complete, într-o locație mai spațioasă din sos. Berceni nr.110, la Felder Demo Center.Festool - campanie portile deschise

Prin evenimentul Zilele Porților Deschise dorim să vă oferim ocazia să descoperiți beneficiile pe care le aduc utilajele pe care le producem și sculele de mână pe care le comercializăm. Știm cât de utilă este o prezentare a produsului în procesul de achiziție, dar la fel cum o poză face cât o mie de cuvinte, o experiență live este unică.

Și pentru a ne asigura de acest lucru, ți-am pregătit mai multe activități de interes, cu situații reale care cu siguranță iți vor capta atenția.

Festool - produse testateDemonstrații cu peste 30 de scule de mână pentru prelucrarea lemnului Festool, astfel încât să ne asigurăm că acoperim întreaga arie de interes și primești toate informațiile necesare.

Indiferent că ești interesat de scule de mână sau prelucrare, de accesorii sau consumabile de productie, avem peste 2000 de produse Festool în stoc pe care le poți cumpăra la preț de producător chiar în ziua evenimentului.

 

Nu doar că o să descoperi avantajele competitive pe care le aduc utilajele din portofoliul Felder Group, dar și de ce oferim pană la 3 ani garanție extinsă prin Programul G+

Pentru cei care nu sunt interesați doar de sculele de mână, am pregătit 6 utilaje Felder pentru a simula un proces întreg de producție.

De la debitarea cu fierăstrăul circular Format4 kappa550, găurire și frezare cu CNC-ul Format4 Creator 950, cant abs pe drept cu Format4 Tempora F400 45.03L sau alte forme cu Felder Forka 200 ECO, îndreptare și rindeluirea lemnului cu Hammer A341, vei putea descoperi de ce utilajele de prelucrare a lemnului produse de Felder Group sunt cea mai bună soluție, asigurând un nivel superior de productivitate și calitate.

 

MINI-Systainer T-LOC SYS-MINI 1 TL

Și nu în ultimul rând, o să testăm în situații reale soluțiile profesionale de la Novoryt pentru a repara diverse suprafețe din lemn/PAL/MDF și vom face demonstrații cu sculele de prelucrare pneumatice și compresoare pentru aer comprimat de la Schneider.

În final, pentru ca experiența să fie completă, participanții la eveniment vor primi cadou din partea noastră un MINI-Systainer T-LOC SYS-MINI 1 TL, preț de listă 115 lei*.

 

Zilele Porților Deschise: Festool –  calitate germană, acum la preț de producător are loc la Felder Demo Center, din Sos. Berceni 110, Sector 4 – București, vineri, cu program prelungit de la 10:00 până la 20:00.

directii Felder Demo Center

Te așteptăm la eveniment! Însă dacă nu poți să ajungi, te invităm să ne vizitezi magazinul online sau să ne contactezi la numărul 0731.335.337 pentru mai multe informații.

 


*această ofertă este valabilă doar pentru societățile comerciale sau PFA-uri și se oferă un cadou per firmă participantă la eveniment.