Flaviu Pigui

Poziție:

Tehnician Blitz Service

De când:

2015

Rol:

Pe Flaviu îl găsiți mai mereu pe teren, în atelierele și fabricile clienților noștri, realizând instalări și revizii tehnice periodice sau la cerere. Foarte atent la detalii, tipicar și conștiincios, Flaviu consideră că întreținerea și utilizarea conformă a utilajelor este foarte importantă și întărește acest lucru prin propriul exemplu. Nu este doar pasionat de aeromodele, ba chiar le și construiește. Lucru deloc anormal pentru Flaviu, dat fiind faptul că își face singur mobila și că poate repara orice. În acest sens îl ajută probabil energizantele și cafeaua, colegul nostru fiind renumit pentru aparatul de cafea fără de care nu pleacă în delegații.

#unprietendecalitate este curios și materializează toate lucrurile pe care și le imaginează.

Jurnal de Felder

Porecla/Cum ți se mai spune?

Șoricel.

Ce faci în cadrul companiei?

Încerc să fac clienții ca atunci când sună a doua oară pe telefonul de la asistență tehnică, să înceapă cu “Mulțumesc!”.

Când ai luat contact prima dată cu lumea lemnului?

Până să vin în Felder, pentru mine exista lemnul de balsa și placajul de aviațieÎn rest, lemnul era doar un combustibil. 

Ce ți-ai pus în minte să reușești pe plan profesional?

Să fiu unic. (Noi zicem că îi reușește din plin.)

Ce înseamnă calitatea pentru tine? Cum ai defini-o?

Eu văd conceptul de ’’calitate’’ din două perspective. Prima, cea care mă implică pe mine profesionistul, este aceea că lucrurile pe care le fac și serviciile pe care le ofer trebuie să îmi aducă mai întâi mie mulțumire și liniște sufletească pentru că știu că am făcut tot ceea ce a ținut de mine pentru a le aduce în acel stadiu. Iar al doilea punct de vedere se referă la ceea ce îmi oferă mie alții: apreciez aceleași lucruri pe care le și ofer, de aceea consider că un serviciu bine făcut aduce liniște și mulțumire, indiferent dacă sunt cel care îl primește sau cel care îl oferă.

Lemn sau PAL?

Șuruburi. 🙂

Care sunt utilajele preferate? Te rugăm să ne dai 3 exemple și să ne spui de ce îți plac.

Mașina de aplicare a foliei pe cant Felder G 480 și circularul Format4 Kappa 400/550 x-motion sunt o combinație perfectă pentru atelierele de mobilă la comandă. Dacă este utilizată și întreținută ca la carte, G 480 te ține mult și rezultatele sunt pe măsură, iar circularele kappa oferă mixul potrivit pentru calitate, productivitate și confort în prelucrare. În plus, ca tehnician de service le stăpânesc și nu-mi dau bătăi de cap nici la instalare, nici la întreținere, nici la reparare. Iar asta este important și pentru client și pentru mine.

Te-ai imagina făcând mobilă?

M-am imaginat și am și făcut. Toată mobila din locuința mea este realizată de mine.

Care este stilul de mobilier preferat? Și de ce?

Pentru mine, mobila trebuie în primul rând să fie practică. Eu v-am zis -mi plac șuruburile. 🙂 

Care este piesa de mobilier sau obiectul din lemn preferat/ă?

Structura unui aeromodel. 

 

Care este cea mai mare dorință a ta?

Să am liniște lângă cei dragi. 

Ce voiai să te faci când erai mic?

Voiam să-l depășesc pe tata. Tata știa să repare orice, mai puțin relațiile.

Melodia preferată sau genul preferat de muzică?

Maria Daines – You Don’t Love Me. 

Sportul sau echipa preferată?

Ski, tenis de câmp. (Dăm din casă, Flaviu i-a insuflat pasiunea pentru schi și fiicei sale de doar 4 ani și acum fac pereche pe pârtie.)

Ce urăști cel mai mult?

Minciuna. 

N-ai putea trăi fără...

Libertate.