Iuliana Păun

Poziție:

Specialist Marketing Digital

De când:

2017

Rol:

Pentru Iuliana, mediul online nu mai are nici un secret pentru că ea este specialistul în marketing digital al companiei. Rolul Iulianei este să promoveze imaginea Felder Gruppe România în mediul online, astfel încât toate informațiile despre Felder Gruppe România să fie cât mai vizibile, complete și ușor de accesat de către toți clienții. Inclusiv ceea ce vedeți pe pagina web a Felder Gruppe România face parte din rodul muncii Iulianei. Iuliana crede că optimismul este cuvântul care o definește cel mai bine, dar noi mai adăugăm generozitatea, inițiativa și pasiunea, pentru că #unprietendecalitate înseamnă mai mult decât se poate spune într-un sigur cuvânt. 

Citat preferat:

Zâmbește! Este terapie gratuită.

Doug Horton

Cum ți se mai spune?

Până să ajung la Felder Gruppe România nu prea am avut poreclă, însă aici sunt destul de alintată: Oreo (după numele cățelușului meu drag), Juli, Juliana, Mișculeaso (după vechiul meu nume). 

Jurnal de Felder

Ce faci în cadrul companiei?

Încerc să transpun ceea ce facem noi la Felder Gruppe România în mediul digital, astfel încât să fim cât mai aproape de clienții noștri și să ne găsească mai ușor. În linii mari, eu sunt persoana responsabilă de promovarea Felder Gruppe România prin intermediul canalelor digitale, fie că vorbim de website, rețelele sociale, newsletter, promovare de tip PPC, și lista continuă. 

De cât timp lucrezi la Felder Gruppe România?

Din decembrie 2017. Dacă mă întrebați, nici nu știu când a trecut timpul, mă simt de parcă am fost aici dintotdeauna. 

Cum a fost prima ta zi la Felder Gruppe România?

Prima mea zi la Felder Gruppe România a trecut foarte, foarte repede. Am fost primită foarte frumos, am făcut cunoștință cu toți colegii, a fost o zi plină și îmi doream să învăț cât mai repede și cât mai multe despre această industrie. 

Când ai luat contact prima dată cu industria de prelucrare sau cu lumea lemnului în general?

Până să vin la Felder Gruppe România nu acordam mare atenție prelucrării lemnului, admiram obiectele din lemn doar din punct de vedere vizual, însă acum sunt mult mai atentă la detalii, la calitate, inclusiv la cum sunt realizate îmbinările. Dar cred că prima dată am luat contact cu lemnul acum aproximativ 5 ani, atunci când împreună cu familia am decis să ne construim o bucătărie de vară, realizată în mare parte doar din lemn.  

Care este cea mai mare realizare profesională de până acum?

Inițial mi-am setat ca obiectiv finalizarea studiilor, ceea ce am și reușit să fac. Întotdeauna am încercat să ies din zona mea de confort, fiind conștientă că astfel voi reuși să evoluez și să învăț lucruri noi. Eu îmi doresc întotdeauna să învăț lucruri noi, iar domeniul în care profesez necesită o evoluție continuă, iar eu iau acest lucru ca pe o provocare. 

Și pe viitor? Ce ți-ai pus în minte să reușești pe plan profesional?

Întotdeauna îmi doresc mai mult de la mine, așadar nu știu dacă vreodată o să reușesc să spun că am ajuns la un anumit nivel și că este suficient. Consider că mereu este loc de mai bine în orice faci. 

Ce înseamnă calitatea pentru tine? Cum ai defini-o?

Calitatea pentru mine reprezintă un set de caracteristici pe care un produs sau serviciu le înglobează și reușește la un moment dat să îmi satisfacă o anumită nevoie. Calitatea constă atât în elementele tangibile, cât și în cele intangibile pe care le pot întâlni în procesul de achiziție. 

Lemn sau PAL? Sau ambele?

Ambele, dar lemnul mai mult. 

Care sunt utilajele preferate? Te rugăm să ne dai 3 exemple și să ne spui de ce îți plac.

Pentru că sunt atât de complexe, îmi plac în special mașinile pentru aplicarea cantului; o singură mașină reușește să facă atât de multe operații, atât de bine și atât de repede! Cel mai mult îmi place Tempora 60.12.  

Îmi plac și mașinile combina de tâmplărie, iar dintre toate mă opresc la C3 41 Comfort din gama Hammer pentru că, după cum o recomandă și numele, oferă confortul de a realiza 5 operații cu o singură mașină.  

Și, desigur, fierăstraiele circulare, inima oricărui atelier. Preferatul meu este Kappa 550, pentru design, precizie și rezistență în timp. 

Te-ai imagina făcând mobilă?

Din păcate nu, mi-aș dori să fiu capabilă să fac mobilă.  

Care este stilul de mobilier preferat? Și de ce?

Modern. Îmi plac încăperile spațioase, cu ferestre mari și mobilier cu linii curate și design precis, asimetric, îndrăzneț, în culori tari. 

Care este piesa de mobilier sau obiectul din lemn preferat/ă?

Dressing-ul, cred că nu sunt singura care îl preferă. Și presupun că nu mai este cazul să explic de ce este preferatul meu. 

Cum ai vrea să fie decorată casa de vis?

Se întâmplă ca aceasta să existe deja și să fie și pe placul meu. Desigur, întotdeauna există lucruri de îmbunătățit într-o casă. 

Ce voiai să te faci când erai mică?

Când eram mică îmi doream să fiu cântăreață, însă crescând am observat că îmi lipsește aptitudinea cea mai importantă.

Cine este idolul sau personalitatea care te-a marcat?

Nu pot spune că am un idol sau o personalitate care m-a marcat, am doar 2 persoane care m-au susținut și m-au încurajat întotdeauna: părinții mei.  

Mâncarea preferată?

Hmm… cred că pizza. 

Melodia preferată sau genul preferat de muzică?

Am foarte multe melodii preferate, chiar nu mă pot decide la una singură.  

Sportul sau echipa preferată?

De obicei țin cu cei care câștigă. Nu am un sport anume pe care să-l prefer. 

Cinci lucruri pe care iubești să le faci în timpul liber.

Să îmi savurez cafeaua (indiferent de oră), să conduc, acum pot pune pe listă și timpul petrecut cu soțul meu pentru că sunt recent căsătorită, să mă plimb și să citesc. 

Care este plăcerea ta ”nevinovată”?

Dulciurile făcute de mama, nu le pot rezista. 

Talentul tău ascuns?

Dansul

Cum te-ai descrie într-un singur cuvânt? Sau care e cuvântul care crezi că te definește?

Optimism, cred că acest cuvânt mă definește perfect. 

Cum te descrie familia sau prietenii?

Bună întrebare, chiar aș vrea să știu. 

Ce ar fi surprinși oamenii să afle despre tine?

Că am și momente în care nu zâmbesc? Chiar dacă sunt destul de rare. 

De ce ți-e frică cel mai mult?

De situațiile pe care nu le pot controla și nu le pot rezolva. 

Ce urăști cel mai mult?

Păianjenii

N-ai putea trăi fără...

Cei dragi mie

Cum e să fii femeie într-o lume de bărbați?

Când eram mică îmi doream să fiu bărbat măcar pentru o zi ca să văd cum este. Acum m-am răzgândit. E foarte bine!