10 motive să ai în atelier un FORMAT-4 PROFIL 45 Z X-MOTION

Maşina de frezat cu ax înclinabil Profil 45 Z X-Motion din gama Format-4 oferă rezultate garantate printr-o simplă apăsare de buton, indiferent de operație.

 

1. Stabilitate în prelucrare – datorită meselor din fontă masivă care preiau vibrațiile și asigură precizie în prelucrare.

2. Utilizare industrială – Fiecare detaliu al maşinii, de la unitatea de frezare, până la motorul puternic al acesteia, a fost proiectat pe baza a zeci de ani de experiență în industrie, astfel încât Profil 45 Z X-Motion sa facă faţă unui flux intensiv de lucru.

3. Reglări uşoare – Capota de frezare este dotată cu sistem multireglabil, ce permite reglarea rapidă a cotelor luând în calcul atât diametrul sculei, cât şi adâncimea de prelucrare.

4. Ușurință în utilizare – Panoul de comandă și control poziționat la nivelul ochilor, reglabil în funcție de zona de lucru a operatorului, cu pachet “X-Motion” (control electronic în 3 axe), cu LCD Touchscreen 5,7”, ce permite reglarea înălțimii și înclinării a unității de frezare şi poziționarea riglei de bazare/axului de frezare.

5. Fiabilitate crescută – datorită sistemului de înclinare a unității de prelucrare unic în lume, patentat Felder „Easy-Glide”, realizat din material policompozit ce asigură alunecarea lina și durabilă chiar şi în cele mai dificile condiții de lucru. Easy-Glide a setat noi standarde în piață datorită duratei de viaţă mari, lipsa totală a jocurilor și a abaterilor.

6. Culisare extrem de lină – datorită sistemului de glisare a mesei de prelucrare pe cilindri „X-Roll” cu

puncte multiple de contact, ce asigură o încărcare glisare a mesei de prelucrare pe cilindri „X-Roll” cu puncte multiple de contact, ce asigură o încărcare maxima a mesei de lucru fără a compromite alunecarea lină şi precisă a mesei.

7. Versatilitate sporită – Sistemul unic de schimbare rapidă a axului se diferențiază prin înlocuirea rapidă şi uşoară a axului de frezare, în doar 30 de secunde, fără modificarea sau resetarea parametrilor stabiliți pe mașină şi oferă totodată posibilitatea de a monta mai multe axuri pe care sa le schimbați între ele în funcție de lucrare. În plus, aveţi posibilitatea instalării axului de mare viteză pentru prelucrări fine (15.000 rpm).

8. Siguranţă în operare – Deschiderea mare a mesei cu un diametru de Ø320mm oferă siguranţă maximă a operatorului în timpul prelucrării. Aceasta permite utilizarea sculelor de dimensiuni mai mari si a sculelor pentru cepuiri sub suprafața mesei.

9. Prelucrarea pieselor mari – datorită meselor de lucru de dimensiuni generoase: masă mobilă de cepuit de până la 2.500 mm, din AL anodizat şi masă suport de până la 1.300 mm.

10. Mediu de lucru curat – Sistemul de exhaustare cu 2 guri de extracție asigură o aspirare eficientă a rumegușului sau a resturilor de la materialul prelucrat.

 


Un_prieten_de_calitate_Felder_Gruppe

 

Pentru ofertă, sunați la 0731.335.337 sau scrieți pe adresa de email [email protected].