7 motive să folosești NOVORYT FORTE, specialistul suprafețelor nefinisate

NOVORYT FORTE, pistolul cu batoane poliamidice termoplaste, de la Felder Gruppe România, este soluția profesională care te poate ajuta cu rezolvarea nodurilor căzătoare, crăpăturilor adânci sau alte defecte ale lemnului masiv, într-un mod simplu, ușor și rapid.

7 motive_să_folosești_Novoryt_Forte

Dacă petreci prea mult timp cu repararea suprafețelor de lemn, avem o soluție pentru tine, solutiile de la NOVORYT, iar ca sa te convingi că este specialistul suprafețelor nefinisate, avem 7 motive pentru care trebuie să il folosești:

  1. Economisești timp pentru că se aplică simplu, ușor și rapid. Uscarea materialului se realizează în câteva secunde.
  2. Nu ai pierderi de material pentru că batoanele se topesc în etape, iar batoanele consumate incomplet pot fi refolosite.
  3. Ai garanția reparației în timp pentru că materialul de umplere este impermeabil, stabil și nu se reabsoarbe în timp și este rezistent la șocuri, diferențe de temperatură, apă sau acizi.
  4. Ai o soluție pentru mai multe nevoi datorită utilizării universale, atât pentru interior, cât și pentru exterior (- 30˚ C – 125˚ C).
  5. Nu prezintă riscuri pentru angajații din atelier deoarece materialul termoplast este un produs non-toxic.
  6. Ai la dispoziție o paletă largă de culori. Batoanele sunt disponibile în 18 culori, inclusiv în nuanțe mozaic.
  7. Suprafața corectată poate fi prelucrată, șlefuită sau vopsită, așa cum procedezi în mod obișnuit, datorită proprietăților materialului asemanatoare lemnului.

Așa că dacă ai nevoie de o soluție de umplere rapidă a găurilor de noduri și a crăpăturilor adânci pe suprafețele din lemn, nu mai sta pe gânduri! Apelează la specialistul tău în repararea lemnului, pistolul cu batoane pentru umplerea găurilor de noduri NOVORYT FORTE, de la Felder Gruppe România. Ca să îți demonstrăm cât de simplu, ușor și rapid de utilizat este, poți vizualiza un scurt tutorial aici.

De asemenea, dacă încă mai ai nevoie de alte detalii cu privire la modul în care funcționează pistoalele și cât de multe beneficii au, atunci poți rezerva un test chiar la tine în atelier cu specialiștii noștri de demo. Echipa de specialiști demonstrații de la Felder Gruppe România cu siguranță îți va răspunde la toate întrebările.

 

Rezervă o demonstrație la 0731.335.337 sau scrie-ne pe [email protected].