CNC-ul Creator 950 – Premiat la Târgul Internațional de Prelucrare a Lemnului (IWF) Atlanta (SUA) 2018

CNC-ul pentru găurire și frezare Format-4 Creator 950, premiat pentru cel mai revoluționar produs al anului la Târgul Internațional de Prelucrare a Lemnului (IWF) Atlanta (SUA) 2018   

 

Creator 950, noul centru de prelucrare cu comandă numerică dedicat găuririi și frezării panourilor de la Format-4, a fost premiat pentru cel mai revoluționar produs al anului la Târgul Internațional de Prelucrare a Lemnului (IWF) Atlanta, care s-a desfășurat în perioada 22-25 august în Statele Unite ale Americii.  

O comisie formată din zece experți în tehnologie la nivel înalt au analizat și evaluat 72 de inovații prezentate la Târgul de Prelucrare a Lemnului IWF, CNC-ul Creator 950 din gama Format-4 de la Felder Gruppe câștigând unul din cele 7 premii „Challengers Distinguished Achievement” (premiu acordat pentru dezvoltarea de tehnologii inovatoare în industria lemnului).

 

IWF – cel mai mare târg din lemn din SUA  

Târgul Internațional de Prelucrare a Lemnului IWF Atlanta este unul dintre cele mai importante târguri din lume de prelucrare a lemnului pentru producția de mobilier, prelucrarea lemnului arhitectural, industriile personalizate și generale pentru prelucrarea lemnului. IWF are loc la fiecare doi ani la Georgia World Congress Center din Atlanta, GA, fiind considerat cel mai bun loc de întâlnire pentru a discuta progresele și inovațiile tehnologice din SUA. 

 

De ce este Creator 950 unul dintre cele mai revoluționare produse ale anului? 

Noua soluție CNC de mare productivitate de la Format-4 Creator 950, dedicată găuririi și frezării panourilor, este o intrare simplă și sigură în lumea prelucrării cu comandă numerică oferind prelucrare completă cu tehnologie CNC în doar 5 m².  

Foto: Centrul de prelucrare cu comandă numerică pentru găurire și frezare Creator 950 din gama Format-4

 


 Creator 950 – soluție completă 

Produci mai mult în doar 5 m²

Ai flexibilitate și versatilitate sporite datorită prelucrării pe toate cele 4 laturi ale piesei într-un singur ciclu de prelucrare.

Câștigi timp cu fiecare piesă

Pur și simplu încarci piesa și Creator 950 este gata de lucru.

Nu trebuie să angajezi mai mulți oameni

Operare mai ușoară chiar și atunci când lucrezi cu piese mai grele.

Ai garanția calității zi de zi

Indiferent de numărul de piese prelucrate, vei obține aceeași calitate de fiecare dată.


→ Creator 950 face diferența

Precizie garantată de sistemul unic de prelucrare de sus în jos

Conceptul de prelucrare pe orizontală în 3/4 axe a piesei de lucru convinge de la prima vedere. Chiar și cele mai grele piese pot fi prelucrate cu ușurință cu operarea unei singure persoane.

Flexibilitate prin utilizarea agregatelor (opțional)

Rămâneți mereu flexibil în aplicații prin utilizarea opțională a agregatelor de care aveţi nevoie pentru efectuarea cu uşurinţă de operaţii pe 4 laturi: efectuare de nuturi, găurire pe toate laturile, cepuire/frezare în cant (uşi de interior).

Unitatea automată de introducere cepuri (opțional)

Unitatea mobilă de cepuire introduce automat și precis cepurile în piesa de lucru în ambele laturi ale axei X.

Sistem de avans al piesei cu cleme pneumatice

Nu trebuie să mai selectezi câmpul de lucru. Prinderea piesei de lucru se realizează prin 2 cleme cu acționare pneumatică robuste. Deplasarea lor se realizează cu ajutorul mecanismului pinion clemalieră ce asigură o îndrumare optimă a piesei de lucru.

Masa de lucru cu pernă de aer

Pentru suprafețele sensibile, Creator 950 este echipat cu o masă cu pernă de aer ce garantează o mișcare liberă a materialului.


 

Creator 950 este unul dintre cele mai revoluționare produse ale anului recunoscute la cel mai mare târg pentru industria de prelucrare a lemnului din SUA. Puteți urmări prezentarea Creator 950 la Atlanta aici.

 

Creator 950, la BIFE-SIM 2018

Centrul de prelucrare cu comandă numerică pentru găurire și frezare Creator 950 din gama Format-4 a fost prezentat și de Felder Gruppe România la Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM 2018. În standul Felder Gruppe România dedicat soluțiilor industriale și tehnologiei CNC, vizitatorii au putut vedea Creator 950 în acțiune, pe toată perioada târgului.

 

Creator 950 – ofertă specială de toamnă 2018

În perioada septembrie – noiembrie 2018, puteți achiziționa CNC-ul Creator 950 din gama Format-4 cu reducere de până la 2.500 de euro. Răsfoiți aici catalogul de oferte speciale de toamnă 2018 pentru a descoperi care din soluțiile Felder Gruppe vă pot ajuta să produceți mai mult, mai bine, mai ușor și mai ieftin.

Pentru toate detaliile și specificațiile tehnice ale CNC-ului Creator 950 precum și pentru soluții de finanțare și oferte personalizate, specialistul Felder Gruppe România pe soluții industriale Format-4, Gerard Tăicuțoiu, vă stă la dispoziție.