FELDER CF 741 S PROFESSIONAL: Mărime, performanță, precizie, calitate și versatilitate într-un singur utilaj

Vrei rezultate garantate și performanță în toate operațiile de prelucrare? Mașina universală de tâmplărie Felder CF 741 S Professional integrează performanța, versatilitatea, ușurința în utilizare și calitatea unei construcții solide într-o singură mașină.

 

Beneficiezi de calitate profesională într-un spațiu redus în atelier

Special proiectată pentru atelierele cu uz de lucru intensiv, CF 741 S PRO ocupă un spațiu redus în atelier oferind în același timp o soluție completă pentru prelucrarea lemnului: un fierăstrău circular cu masă mobilă, o mașină de frezat cu ax înclinabil, o mașină de îndreptat și rindeluit la grosime, o unitate de găurit şi scobit (opțional), beneficiind de același confort și aceeași calitate pentru fiecare operație în parte similare folosirii de utilaje individuale.

Câștigi timp datorită operării și reglării rapide și ușoare

Sistemul eficient de ridicare simultană a meselor de prelucrare asigură trecerea rapidă de la o operație la alta (îndreptare – rindeluire la grosime), sistemul de schimbare rapidă a axului de frezare face ca înlocuirea completă a axului să se poată realiza rapid, iar capota de frezare este dotată cu sistemul de reglare “Multi-Fină” pentru reglarea rapidă a cotelor.

Ai garanția preciziei în prelucrare pentru mult timp

CF 741 S Professional este dotat cu sisteme unice în lume, patente obținute de către Felder Gruppe, care nu asigură doar precizie, ci și o durată de viață mare a întregului utilaj pentru că aceste sisteme patentate nu necesită gresare sau întreținere intensivă.

  • „X-Roll”sistemul de glisare al mesei mobile cu puncte multiple de contact poate fi încărcat la maximum fără a compromite alunecarea lină și precisă a mesei.
  • „Easy-Glide”sistemul pentru înclinarea unității de prelucrare garantează poziționarea repetată la 90° sau 45° a grupului de prelucrare fără a-i fi afectată precizia din cauza depunerilor de rumeguș sau a vibrațiilor de lucru așa cum se întâmplă la utilajele obișnuite.
  • „Silent Power” – arborele de prelucrare cu cuțite dispuse elicoidal (opțional) care face diferența de fiecare dată: suprafețe perfect plane, durată de viață de 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice, reducerea zgomotului de prelucrare cu până la 50% și consum redus de energie.

 

Ce spun clienții noștri despre acest utilaj?

 

“Producerea scărilor necesită calitate și precizie. Dacă nu ești atent la detalii, îl pierzi pe client. De mai bine de 8 ani, mă ghidez după acest motto, iar mașina combinată CF 741 S Pro a fost factorul de încredere al producției mele. Cel mai important avantaj pentru mine a fost posibilitatea îmbinării în unghi de 45 de grade. Foarte puțini fac îmbinarea la 45 de grade.” Gheorghe Predescu, Adunații Copăceni, Giurgiu

 

Poți citi întreaga poveste despre micul atelier din Adunații Copăceni al domnului Gheorghe Predescu aici.

 

 


Un_prieten_de_calitate_Felder_Gruppe

Te invităm să intri în legătură cu unul dintre consultanții noștri de specialitate și să afli cum Felder CF 741 S PRO te poate ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Telefon: 0731-335337 | E-mail: [email protected]