FELDER FD 21 PROFESSIONAL: Mașina de găurit multiplu pentru găurire rapidă și precisă

Cu noua mașina de găurit multiplu Felder FD 21 Professional cu 21 de axe cu distanță de 32 mm între acestea și diametru maxim al burghielor de 35 mm, precizia este garantată. Șasiul compact cu masă solidă din fontă, designul ergonomic, precum și pistoanele de prindere cu acționare pneumatică fac din  noul Felder 21 o mașină de top din clasa sa. Noul Felder FD 21 are adâncimea de lucru reglabilă până la 300 mm cu ruletă integrată,  adâncime maximă de găurire 70 mm și înălțimea maximă a piesei de prelucrare de 65 mm, însă avantajele lui FD 21 nu se opresc aici.  

 

AVANTAJE: 

Fără vibrații în timpul prelucrării  

Datorită șasiului compact, cu masă solidă din fontă masivă. 

Folosești suprafața de prelucrare la maximum  

Masa de lucru poate fi extinsă în 3 părți prin intermediul unor mese ajutătoare – ideală pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari.  

Sistem de blocare a riglei de bazare  

Pentru realizarea de găuri predefinite, fără să fie nevoie de reglări repetitive ale mașinii. Acesta asigură un grad maxim de repetabilitate și se poziționează și blochează ușor.  

Spații laterale pentru depozitarea burghielor și a accesoriilor 

Ai totul într-un singur loc pentru accesibilitate în prelucrare.  

Compensarea automată a adâncimii de găurire  

De 8 mm (adâncime presetată) pentru reglare rapidă.   

Rigle de bazare laterale solide din fontă (stânga și dreapta)  

Cu un profil de 420 mm ceea ce oferă precizie, și siguranță și împiedică jocul în timpul prelucrării. Opțional: riglele laterale pot fi dotate cu sisteme de tip contor pentru o reglare mai ușoară și comodă a comenzilor.  

2 rigle de bazare de 1.500 mm cu 2 opritori pe fiecare  

Ideale pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari, de peste 3 m lungime . În plus, poziționarea stânga-dreapta a celor două rigle de bazare oferă un avantaj în depozitarea mașinii atunci când nu lucrați pe aceasta pentru că ocupă spațiu mic și mașina se poate manevra mai ușor.  

Pistoane de prindere a pieselor cu acționare pneumatică 

Fixare precisă și puternică a pieselor de lucru, fără joc, fără a fi nevoie ca piesele să fie susținute manual. Opțional, mașina poate fi dotată cu încă 2 pistoane pentru susținerea în 2 puncte e piesei.  

Capul de găurire poate fi înclinat între 0 – 90°  

Utilizând aer comprimat, cu funcție de blocare la reglarea stabilită – ceea ce asigură grad ridicat de repetabilitate a operațiilor, dar și o gama largă de nevoi de găurire.  

Blum, Hettich sau Grass  

Compatibilă cu module de găurire pentru cele mai frecvente tipuri de balamale de pe piață, precum Blum, Hettich sau Grass.  

Dispozitiv de găurire în unghi de 45°  

Ceea ce oferă posibilitatea de a fixa piese în unghi.  

 

Pentru mai multe detalii despre mașina de găurit multiplu Felder FD 21, ne puteți contacta la numărul de telefon 0731 335 337 sau pe adresa de email felder@felder.ro.