Felder Gruppe România la BIFE–SIM 2018

Nu ratați întâlnirea cu #unprietendecalitate. Calitatea poate fi doar un simplu cuvânt, până o întâlnești. Noi îți dăm întâlnire la BIFE-SIM.

Felder Gruppe România vă invită la cel mai mare eveniment al industriei mobilei, Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM 2018. 

Cu mai multe utilaje și pe o suprafață aproape dublă față de ediția de anul trecut, Felder Gruppe România are în acest an, pentru prima dată în cadrul participării la BIFE-SIM, un stand dedicat utilajelor industriale din gama Format-4.   

În cei peste 500 de mp ai standului Felder Gruppe România din Pavilionul B1, veți putea vedea și testa zeci de modele de utilaje de prelucrare a lemnului din toate cele 3 game din portofoliul Felder Gruppe:  Format-4 – Soluții industriale pentru firmele mijlocii și mari, Felder – Soluții profesionale destinate firmelor mici și mijlocii și Hammer – Soluții economice destinate micilor ateliere.  

Sfat de la #unprietendecalitate: nu ratați ofertele speciale! 

Pe toată perioada târgului, consultanții Felder Gruppe România vor sta la dispoziția tuturor vizitatorilor atât pentru a prezenta utilajele până la cel mai mic amănunt, cât și pentru a oferi detaliile ofertelor speciale valabile pe perioada desfășurării BIFE-SIM. Garantat, discount-urile generoase vă vor convinge să faceți achizițiile pe loc!    


Cu #unprietendecalitate, vei face următorul pas în dezvoltarea afacerii tale – Stand dedicat utilajelor industriale  

În standul dedicat utilajelor industriale vor fi expuse centre cu comandă numerică, un agregat pentru tăiere în pachet și un agregat pentru aplicarea cantului, din gama Format-4. Veți putea testa centrul de prelucrare cu comandă numerică pentru găurire și frezare Creator 950 și centrul cu comandă numerică Profit H 200 în 3 axe, agregatul industrial pentru formatizare în pachet Kappa Automatic 80.32.32 și agregatul industrial pentru aplicarea cantului Tempora 60.12 e-motion. 

Agregatul industrial pentru aplicarea cantului Tempora 60.12 e-motion

 

Creator 950 – Frezare și găurire prin tehnologie CNC în doar 5²


#unprietendecalitate îți oferă soluții complete pentru afacerea ta Stand dedicat utilajelor clasice  

În standul expozițional dedicat utilajelor clasice, veți putea vedea și testa toate utilajele necesare unui proces tehnologic complet dintr-un atelier sau fabrică de mobilă: de la fierăstraie circulare cu mese mobile de formatizat și fierăstraie panglică, mașini de frezat cu mese mobile de cepuit și ax înclinabil, mașina de găurit multiplu, mașini combinate cu până la 5 operațiii (M.U.T.), mașini de calibrat și șlefuit, până la mașini de îndreptat și rindeluit, mașini de calibrat și șlefuit, mașini pentru aplicarea automată a foliei pe cant, sisteme de exhaustare și compresoare. Totodată, în centrele DEMO FELDER, veți putea testa scule de mână, soluții de aer comprimat și soluții de reparare a suprafețelor din lemn. 

De asemenea, veți putea urmări demonstrații și face teste cu sculele de mână profesionale Festool, cu soluțiile de reparare a suprafețelor din lemn, PAL, MDF sau PVC Novoryt și cu sculele de mână și soluțiile de aer comprimat Schneider Airsystem.  


 

Unde și când ne vedem?  

BIFE-SIM, Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii, se desfășoară între 12 – 16 septembrie, de miercuri până duminică, între orele 10:00 – 18:00, la Romexpo, în Bulevardul Mărăști 65-67, București. Standul Felder Gruppe România se află în Pavilionul B1. Te așteptăm cu drag!  

 

Pentru mai multe informații despre târg sau despre utilajele Felder Gruppe expuse la stand, ne puteți contacta la numărul de telefon 0731-335337 sau pe adresa de e-mail [email protected].