Felder Gruppe România vine mai aproape de voi la Expowood 2016

Testează calitatea la Expowood 2016 între 20 – 23 aprilie, Platforma Rulmentul – Brașov, Sala Dacia, Rând C.

Felder Gruppe România vă așteaptă la Expowood cu toate mărcile consacrate ale grupului austriac: Hammer – Soluții economice destinate micilor ateliere, Felder – Soluții profesionale destinate firmelor mici și mijlocii și Format-4 – Soluții industriale pentru firmele mijlocii și mari, precum și Festool – Marca nr. 1 în lume de scule profesionale de mână.

De asemenea, la standul Felder vor fi prezentate două noi soluții pentru lemn. Schneider – Soluții complete pentru aerul comprimat. Schneider Druckluft GmbH face parte, alături de Festool, din grupul TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG din Germania și cuprinde soluții complete pentru obținerea, tratarea, transportul, conectarea și utilizarea aerului comprimat. Novoryt – Marca elvețiană de soluții profesionale de reparare a suprafețelor de lemn și materiale derivate, precum PAL sau MDF. Soluțiile de reparare Novoryt cuprind o gamă largă de culori, adaptate pentru toate tipurile și nuanțele de lemn. Soluțiile Novoryt sunt economice, se aplică rapid și usor, astfel încat rezultatul va fi întotdeauna apreciat de clientul final.

Veți avea parte de patru zile de consiliere de specialitate, de demonstrații pe utilajele Felder Gruppe și sculele de mână Festool, de premii și promoții speciale pentru toate produsele din portofoliul Felder Gruppe România.

 

Ce veți putea vedea la standul nostru

Printre utilajele expuse la târg veți putea vedea echipamente Felder Gruppe ce acoperă o gamă variată de  aplicații, sculele de mână Festool, cât și întreaga gamă de soluții pentru repararea suprafețelor din lemn Novoryt.

La standul Felder Gruppe veți vedea următoarele utilaje:

 • Fierăstrău circular cu masă mobilă de formatizat Format-4 Kappa 400 X-Motion;
 • Mașina combinată Hammer A3 41 cu 2 operații pentru îndreptare/rindeluire;
 • Sistem profesional mobil de exhaustare Felder AF 14 cu 1 sac filtrant, 1 sac de colectare, debit de aer aspirat 2350 mc/h, cu gură de exhaustare Ø 140 mm;
 • Sistem profesional staționar de exhaustare Felder AF 22-200 cu 1 sac filtrant, 2 saci de colectare, debit de aer aspirat 3700 mc/h, cu gură de exhaustare Ø 200 mm;
 • Mașina pentru aplicarea automată a foliei pe cant Felder Seria 900 G 320 cu grosimea foliei 0.4 – 2 mm, cu două grupuri de prelucrare;
 • Mașina pentru aplicarea automată a foliei pe cant Felder Seria 900 G 680 cu grosimea foliei 0.4 – 6 mm, cu grupuri de pre-frezare și rotunjire la colțuri;
 • Mașina de rindeluit la grosime Felder Seria 900 D 963 cu lățimea maximă de prelucrare de 630 mm;
 • Mașina de frezat cu masă mobilă de cepuit și ax înclinabil Felder Seria 700 Z;
 • Mașina de găurit multiplu Felder Seria 900 FD 21 cu 1 grup reglabil, cu 21 de axe;
 • Fierăstrău circular Felder Seria 900 K 940 S cu masă mobilă de formatizat “X-Roll”, cu sistem de înclinare a grupului “Easy-Glide”;
 • Compresor staționar cu șurub Schneider AirMaster AM K 5-10-270 XBDK cu vas tampon orizontal.

 

Cu ce vă mai așteptăm

Pe lângă echipamentele expuse la stand și promoțiile de care veți beneficia pe durata târgului, vă așteptăm la tombola “Primăvara accesoriilor” – tombolă oferită de Felder Gruppe România cu sprijinul revistei Intarzia.

În cadrul tombolei vor fi acordate 13 premii în valoare totală de 1500 EUR + TVA, iar marea extragere va avea loc în ultima zi a târgului, sâmbătă, 23 aprilie – ora 12:00.

 

Cum participați

 1. Vizitați standul tombolei la Expowood 2016 – stand D1;
 2. Completați talonul de participare la tombolă;
 3. Câștigați unul dintre cele 13 premii puse în joc.

 

Premii tombolă „Primăvara accesoriilor”

1 x Set reparare defecte lemn / PAL / PVC Set 245 articole Novoryt 

1 x Set de scule 120 de piese Festool. Exclusiv prin Felder Gruppe

1x Pânza pentru fierăstrăul circular la alegere PAL/Lemn 

1 x 10 rulete cu lungimea de 5.000 mm cu 2 stopuri

Când și unde ne găsiți

Târgul Internațional de Industrie a Mobilei, Prelucrare a Lemnului și Exploatare Forestieră Expowood 2016, are loc în Brașov, de miercuri până sâmbătă, între 20 și 23 aprilie, în cadrul centrului de evenimente Lux Divina, situat pe str. 13 Decembrie 96. Locația se află la 500 de metri de centura București-Târgu Mureș, în apropiere de Shoping Center-ul Coresi și Mall-ul Auchan. Standul Felder Gruppe România, se află în sala Dacia, rând C, și îl puteți vizita de miercuri până sâmbătă după cum urmează:
 • miercuri: între orele 12 – 18,
 • joi – vineri: între orele 10 – 18,
 • sâmbătă: între orele 10 – 14.

Vă așteptăm!

Pentru mai multe informații despre târg sau despre utilajele Felder Gruppe, ne puteți contacta la numărul de telefon 0731-335337 sau pe adresa de email: [email protected].