FORMAT-4 – 15 ani de tehnologie inteligentă din Austria

Gama premium de utilaje pentru prelucrarea lemnului a companiei Felder Gruppe a fost lansată acum 15 ani și de atunci soluțiile complete oferite prin Format-4 au satisfăcut cele mai exigente nevoi ale producătorilor de mobilă din lumea întreaga. Create conform filozofiei “Tehnologie inteligentă din Austria”, soluțiile industriale Format-4 au setat noi standarde, ajungând unul dintre liderii industriei de prelucrarea lemnului.

 

 

Calitatea premium –  mai accesibilă

Calitatea superioară, controlul digital, precizia la sutime de milimetru au fost mult timp disponibile doar pentru firmele mari și puternic industrializate. Pentru prima dată, Format-4 a făcut calitatea premium accesibilă pentru companiile mici și mijlocii, permițăndu-le în acest fel să facă față competiției prin productivitatea sporită.

 

“Tehnologie inteligentă din Austria” – un ideal fără compromis și o promisiune ținută

Detaliile și soluțiile impresionante, precum și numeroasele inovații și patente obținute i-au asigurat brandului Format-4 o poveste de succes în acești ani.

Călăuziți de promisiunea de a oferi clienților tehnologie inteligentă 100% din Austria, Felder Gruppe a dezvoltat mașini cu comandă digitală și software-uri complementare, oferind în acest fel un pachet de soluții complete de top.

Prin intermediul produselor configurabile, perfect adaptate nevoilor fiecărui client în parte, expertizei, grijii pentru nevoile clientului, inovației continue, precum și prin valorile adânc înrădăcinate, suntem fideli viziunii noastre și dorim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii fără compromis și de acum încolo, promisiunile lui Hansjörg Felder pentru viitor.

 

“Calitatea utilajelor noastre se reflectă în succesul dumneavoastră” – Format-4 este partenerul dumneavoastră pentru prelucrarea lemnului

Contactul direct și cooperarea cu producătorii de mobilă activi ne permit să observăm și să anticipam nevoile acestora în timp real, și astfel să le folosim în procesul de dezvoltare de noi concepte de mașini, ne mărturisește Directorul Executiv al Felder, explicând secretul succesului brandului Format-4.

Tehnologiile moderne și standardele exigente de producție sunt esențiale pentru precizia maximă și pentru cea mai bună calitate a procesului de prelucrare. Departamentul de dezvoltare și cercetare al companiei implementează în permanență inovații tehnice, contribuind astfel la optimizarea productivității pentru clienții noștri finali.

 

Cel mai înalt nivel de expertiză prin perfecționare profesională continuă

Precum mașinile noastre, și consilierii noștri de vânzări sunt mereu cu un pas în față. Prin simularea de ateliere de tâmplărie în centrul tehnologic al Format-4 îi ajută pe aceștia să ofere clienților configurații individuale, perfect adaptate fiecărei nevoi. Prin pasiune, convingere și instruire constantă oferim clienților exact mașina de care au nevoie. La Format-4 cunoaștem în detaliu cerințele clienților noștri, mai adaugă Directorul Executiv al Felder.

 

Perfecțiune în 50 de modele

Mașinile Format-4 reprezintă calitatea de top a produselor austriece Felder. Întreaga producție și dezvoltare a acestora este realizată 100% în fabrica din Hall, în Tirol, de la fierăstraie circulare de formatizat, mașini de rindeluire, agregate industriale pentru aplicarea cantului, agregate industriale pentru tăierea în pachet, prese hidraulice industriale pentru aplicarea furnirului până la centre cu comandă numerică în 5 axe. În fiecare zi din ultimii 15 ani, producători de mobilă din toată lumea au ales să investească în echipamentele Format-4 și să devină ambasadori ai prelucrării perfecte.