Ligna 2015

2015 STĂ SUB SEMNUL INOVAȚIEI

În perioada 11 – 13 mai a avut loc Târgul Internațional de Prelucrare a Lemnului Ligna 2015. Devenit deja o tradiție pentru întreaga industrie de prelucrare a lemnului, târgul de la Ligna este evenimentul de referință în industrie și reunește la fiecare ediție cei mai mari producători de utilaje de prelucrare a lemnului și dezvoltatori de soluții pentru industria de mobilă.

Anul acesta au participat peste 1.500 de expozanți, din peste 40 de țări, ale caror standuri au acoperit aproximativ 120.000 mp. Noi soluții de integrare și interconectare a mașinilor și a echipamentelor, abordarea unei noi perspective a resurselor, precum și prezentarea noilor trenduri eco în industrie sunt cateva dintre inovațiile din domeniu prezentate la târg.

Felder Gruppe a participat și la această ediție, unde și-a prezentat noile utilaje și soluții tehnologice inovatoare menite să ofere o nouă experiență clienților săi. De la noi functionalități până la mașini mai economice, dar și design-uri futuriste, 2015 pentru Felder Gruppe este, cu siguranță, anul inovației.

CNC-urile H200, H350, H300 și H500, mașinile de cant Felder 360 și 480, gama de agregat pentru aplicarea cantului Format-4 Tempora, fierăstraul panglică FB 710 cu ghidaje ceramice “X-Life”, sistemul de schimbare rapidă al pânzei Easy Lock pentru Felder și Format-4 unic în lume sunt câteva dintre noutățile acestui an prezentate de Felder Gruppe la Ligna 2015.

Standul Felder Gruppe la Hanovra în cifre:

  • 1.500 mp
  • 100 de mașini expuse
  • 104 reprezentanți Felder la stand
  • 18 modele noi de utilaje prezentate în premieră

În perioada următoare, vă invităm să descoperiți noile utilaje și tehnologii pregătite pentru dumneavoastră începând cu acest an. Toate noutățile vor fi actualizate în secțiunea de mai jos. De asemenea, pentru informații adiționale, vă stăm la dispoziție la 0731-335337 sau pe adresa de email felder@felder.roPuteți vedea imagini cu standul Felder Gruppe și cu noile utilaje aici.

 


NOUTĂȚILE FELDER GRUPPE LA LIGNA 2015

 Mașina de îndreptat Felder A 951L 

Mașina de îndreptat Felder A 951L impresionează cu soluțiile inovatoare și o lungime a mesei de îndreptat de neegalat în clasa sa, iar rigla de ghidare vine cu un nou design menit să economisească din spațiul din atelier, astfel că mașina poate fi instalată în imediata apropiere a peretelui fără să fie afectată lățimea de prelucrare. Află mai multe detalii aici.

 Mașina de îndreptat Format-4 plan 51L

Cu o lungime a mesei de îndreptare de 3 m și lungimea mesei la intrare de 1.65 m, noua mașină de îndreptat Format-4 plan 51L este soluția ideală pentru prelucrarea pieselor de dimensiuni mari, oferind precizie la zecime de mm, dar și noi functionalități menite să vă ușureze munca în procesul de prelucrare. În plus, noul plan 51L vine cu un design atractiv, creat special pentru a oferi mai mult spațiu în atelier. Află mai multe detalii aici.

 

 Noul centru cu comandă numerică (CNC) Format-4 profit H 200

Tehnologia CNC de ultimă generație este acum disponibilă și pentru atelierele mici și mijlocii.

Indiferent de tipul de producție, de serie sau la comandă, centrul cu comandă numerică universal Format-4 profit H200 va realiza piese la gata cu eficiență maximă, astfel încât să recuperați investiția încă din prima zi de utilizare. Află mai multe detalii aici.


 Vă invităm să faceți un tur virtual la standul Felder Gruppe de la Ligna. 2015 stă, cu siguranță, sub semnul inovației!