Mașina de aplicat cant FELDER G480: soluția completă din gama compactă pe care te poți baza zi de zi

Maşina pentru aplicarea cantului G 480 din gama Felder asigură rezultate de calitate cu minim de efort, într-un spațiu redus, oferind o soluție completă pentru aplicarea cantului în clasa compactă.

Grupuri de prelucrare și finisare:

Taiere din rola cu ghilotina

 

 

 

 

 

Prefrezare                                  Aplicare cant                          Tăiere din rolă cu ghilotină


 

 

 

 

 

Unitate tu rolă de presiune                 Tăiere la capete cu pânze                      Frezare sus-jos


 

 

 

 

 

Țicling de rază (opțional)                      Țicling de suprafață (Opțional)            Perii textile (optional)


 

Rotunjire la capete

 

 

 

 

 

 

Prefrezare și rotunjire la capete în dotarea standard

Prefrezarea și rotunjirea la capete în clasa compactă în cele mai mici spatii este acum posibilă în dotarea standard (inclusiv post/soft forming).

Calitate superioară a aplicării cantului

Datorită grupului de prefrezare cu două motoare independente cu două capete de frezare diamantate cu profil spiralat ce asigură o suprafaţă perfect finisată pregătită pentru aplicarea foliei pe cant.

Flexibilitate sporită în clasa compactă

Felder G 480 poate fi echipată cu 2 grupuri de finisare pentru rezultate perfecte, la alegere dintre: ţicling de rază, ţicling de suprafaţă sau perii textile.

Reglare ușoară și rapidă cu martor

Datorită sistemului patentat Felder Quick – Set cu ajutorul unui martor din folia cant ce urmează a fi aplicată. Sistemul asigură reglări precise chiar și pentru materialele cu abateri de grosimi și ajută la corectarea erorilor de reglare.

Ideală pentru atelierele cu spații reduse

Mașina este ideală pentru atelierele cu spațiu redus, aceasta ocupând doar 3,7 mp.

Operare ușoară

Datorită panoului de comandă cu afişaj electronic cu contor pentru metrii de cant aplicaţi, număr de piese şi ore de funcţionare.

SPECIFICAŢII TEHNICE

  • Grosimea piesei (min-max) 8-45 mm
  • Grosimea foliei (min-max) 0,4-3 mm
  • Dimensiuni minime ale piesei de prelucrat (L=210 mm, l=70 mm)
  • Viteza de avans 9 m/min
  • Grupuri de prelucrare: (1) prefrezare, (2) aplicare cant, (3) tăiere din rola cu ghilotină, (4) tăiere la capete cu pânze, (5) frezare sus-jos, (6) rotunjire la capete (inclusiv post/soft forming)
  • Grupuri opţionale de finisare: (1) ţicling de rază, (2) ţicling de suprafaţă, (3) perii textile, (4) dispozitiv de pulverizare a lichidului de curăţare pentru perii textile, (5) lampă cu infraroşu pentru preîncălzirea cantului piesei

Unică în clasa compactă, mașina de aplicat cant Felder G 480 reprezintă o soluție completă pentru segmentul său la un preț accesibil.

 

Pentru mai multe detalii despre mașină sau cerere de ofertă, sunați la 0731 335 335 sau scrieți pe adresa de email [email protected].