Noua mașină de îndreptat FELDER A 951L

Mașina de îndreptat Felder A 951L impresionează cu soluțiile inovatoare și o masă de îndreptat de neegalat în clasa sa, iar rigla de ghidare vine cu un nou design menit să economisească din spațiul din atelier, astfel că mașina poate fi instalată în imediata apropiere a peretelui fără să fie afectată lățimea de prelucrare.

 

Noua mașină de îndreptat Felder A 951L prezintă o serie de avantaje menite să vă ușureze munca, să vă crească productivitatea și să obțineți rezultate perfecte de fiecare dată.

Avantajele dumneavoastră:

Masă de prelucrarea cu o lungime mai mare (2.700 mm), solidă, din fontă masivă    
Înclinarea riglei de ghidare între 90° – 45° pentru ușurință și confort în prelucrare
Noul design al riglei de bazare asigură stabilitate, precizie și contribuie la economisirea spațiului în atelier prin posibilitatea de poziționare a mașinii în imediata apropiere a peretelui.

Sistemul de siguranță (apărătoarea) este integrat în șasiul mașinii pentru o mai bună susținere a piesei de lucru. Apărătoarea se reglează pe înălțime, astfel încât să prelucrați în siguranță chiar și piese cu înălțime mica. În plus, pentru o manevrare mai comodă, apărătoarea se pliază pe partea din față a mașinii.
Arbore de rindeluire cu 4 cuțite, cu schimbare rapidă a cuțitelor, fără ajutorul sculelor în mai puțin de 2 minute, precum și sistem de autoaliniere a cuțitelor

Pentru ultimii 25 de ani, arborele de rindeluire cu sistem de schimbare rapidă și autoaliniere a setat noi standarde în segmental mașinilor de îndreptat și rindeluit. Lansat în 1987, avantajele sistemului sunt valabile și acum: sistemul de schimbare rapidă, în mai puțin de 2 minute, autoalinierea cuțitelor, obținerea unor suprafețe perfect plane, cost redus al consumabilelor, precum și creșterea productivității. 
Mașina poate fi dotată cu riglă auxiliară pentru prelucrarea pieselor înguste.
Reglare rapidă și precisă a adâncimii de lucru 

Opțional: Arborele de prelucrare Silent-Power 

Dedicat exclusiv mașinilor de îndreptat și rindeluit Felder Gruppe, arborele de prelucrare Silent Power vă oferă o operare extrem de silențioasă, cu 50% mai redusă decât în cazul arborilor obișnuiți, durata de viață cu 20 de ori mai mare față de cuțitele clasice, suprafețe perfect plane, precum și consum redus de energie. Silent Power face diferența atunci când doriți să investiți într-o mașină de îndreptare și rindeluire la grosime.

 

 

 

 

 

 

 

 

Detalii tehnice

Lățimea de prelucrare: 510 mm

Lungimea mesei de îndreptare: 2.700 mm

Adâncimea de prelucrare: 0-8 mm

Arbore de rindeluire cu 4 cuțite

Reglare rapidă și precisă datorită sistemului patentat de reglare folosind ghidajele laterale

Motor: 5.5 cp (4 kW) S6/40% în dotare standard

Motor: 7.5 cp (5.5 kW) S6/40% dotare opțională

Motor: 10.0 cp (7,35kW) S6/40% dotare opțională

Motor: 13.5 cp (10 kW) S6/40% dotare opțională

 

Pentru mai multe deta­lii despre noile utilaje prezentate la Târgul Internațional de Prelucrarea a Lemnului Ligna 2015 ne puteți contacta pe adre­sa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0731.335.337 (0731-FELDER).