Felder Gruppe își extinde portofoliul de agregate de tăiat în pachet cu gama MAYER

Calitatea, precizia și fiabilitatea urmează aceeași cale: producătorul german de fierăstraie circulare industriale de tăiat în pachet MAYER face acum parte din grupul austriac FELDER GRUPPE

 

Mayer-logo

 

 

 

Puncte cheie articol:

  • Începând de anul acesta, producătorul german Otto Mayer face parte din grupul austriac Felder Gruppe.
  • Mayer este un producător german de fierăstraie circulare de tăiat în pachet, cu o istorie de aproape 70 de ani. Utilajele Mayer sunt recunoscute pentru calitate și fiabilitate în toată lumea.
  • Prin acest parteneriat, Felder Gruppe își extinde portofoliul de agregate de tăiat în pachet cu gama MAYER, oferind astfel clienților din lumea întreagă noi soluții de tăiat în pachet pentru lemn, aluminiu și plastic.
  • Expertiza și eforturile comune ale Felder Gruppe și Mayer vor aduce noi oportunități și perspective pentru dezvoltarea gamei de agregate de tăiat în pachet Format-4 și Mayer. 
  • Fierăstraiele circulare pentru tăiat în pachet sunt produse integral în Europa, în fabricile din Hall – Tirol (Austria) și Lossburg – Lombach (Germania) cele două fabrici însumând un spațiu de producție de peste 100.000 m².

 

În cadrul Târgului Internațional de Prelucrare a Lemnului LIGNA 2019 a avut loc lansarea oficială a parteneriatului dintre Otto Mayer și Felder Gruppe. Otto Mayer este un cunoscut producător german cu o istorie de aproape 70 de ani în industrie, recunoscut pentru calitatea și fiabilitatea agregatelor industriale de tăiat în pachet pe care le produce.

Prin acest parteneriat, Felder Gruppe își extinde portofoliul de agregate de tăiat în pachet cu gama MAYER, oferind astfel clienților din lumea întreagă noi soluții de tăiat în pachet pentru lemn, aluminiu și plastic.

Ca parte a grupului Felder Gruppe, circularele de tăiat în pachet vor fi comercializate în rețeaua noastră globală din peste 250 de locații și 85 de țări și vor beneficia de aceleași servicii din rețea. Împreună cu Mayer vom avea o suprafață de producție de peste 100.000 m² în fabricile noastre din Hall – Tirol (Austria) și Lossburg – Lombach (Germania). Vom lucra împreună pentru dezvoltarea, promovarea și comercializarea la nivel mondial a produselor noastre de înaltă calitate. (Hansjörg Felder, directorul Felder KG)

La baza acestui parteneriat stă același angajament al calității și satisfacției clienților, dar și aceeași cultură de business pentru că, asemenea Felder Gruppe, și Otto Mayer este o afacere de familie, condusă acum de Hans și Kurt Mayer la a doua generație.

Expertiza și eforturile noastre comune vor face ca produsele Felder, Format-4 și Mayer să aibă un succes mai mare pe piața mondială. Împreună putem dezvolta soluții tehnice avansate și performante, astfel încât să oferim valoare adăugată tuturor clienților. Parteneriatul aduce noi oportunități și perspective și pentru angajații Mayer din Lossburg-Lombach în cadrul Felder Gruppe, una dintre cele mai importante companii din lume. (Hans Mayer, director general al Mayer)

 

 

Mai multe soluții tehnice, aceeași calitate

Începând cu acest an, producătorii de mobilă din întreaga lume vor avea la dispoziție mai multe soluții tehnice adaptate nevoilor individuale de producție. Astfel, pe lângă agregatele kappa automatic din gama Format-4, de la Felder Gruppe vor putea fi achiziționate și agregatele de tăiat în pachet Mayer.

 

Agregate de tăiat în pachet pentru lemn, aluminiu și plastic

Mayer produce o gamă variată de agregate de tăiat în pachet dedicate atât materialelor din lemn, cât și pentru metale neferoase (aluminiu), materiale compozite, fibră de sticlă și plastic, cu diferite dimensiuni și înălțimi de tăiere.

Fierăstraiele circulare de tăiat în pachet Mayer sunt recunoscute pentru calitate și fiabilitate și impresionează prin construcția robustă, prelucrarea silențioasă și fără vibrații, exhaustarea repartizată doar în zona de tăiere și consumul redus de energie.

Gama de agregate pentru lemn cuprinde modele cu proiecția lamei (înălțime de tăiere) între 77 – 138 mm și lungimi de tăiere între 3.200 și 5.800 mm (PS 80, PS 80 Premium, PS 100, PS2 Z).

Mayer-PS2-Z-agregat-taiare-in-pachet-lemn-si-aluminiu
Foto: MAYER PS2 Z – agregat de tăiat în pachet pentru materiale din lemn și aluminiu cu proiecția lamei de 138 mm și lungimi de tăiere între 3.200 – 5.800 mm

 

Gama de agregate pentru aluminiu și plastic cuprinde modele cu proiecția lamei (înălțime de tăiere) între 125 – 270 mm și lungimi de tăiere între 3.200 și 4.200 mm (AL 100, AL 130, AL 160, AL 200, AL 250).

Mayer-AL-250-agregat-taiere-in-pachet-plastic-si-aluminiu
Foto: AL 250 – agregat de tăiat în pachet pentru materiale din plastic și aluminiu cu proiecția lamei de 270 mm și lungimi de tăiere între 3.200 – 4.200 mm

 

Pe lângă gama variată de echipamente, Mayer oferă și sisteme automatizate de încărcare și depozitare,  precum și soluții de optimizare a procesului de producție, adaptate nevoilor individuale de producție.

Sistem-complet-automatizat-incarcare-si-stocare
Foto: Sistem complet automatizat de încărcare și stocare pentru eficientizarea procesului de producție

 

Dacă dorești să afli mai multe informații despre fierăstraiele circulare de tăiat în pachet Mayer, consultanții Felder Gruppe România îți stau la dispoziție.