NOVORYT: Soluții profesionale pentru repararea suprafețelor din lemn

Mereu la îndemână, atât în atelier, cât și în activități de montaj – Soluțiile profesionale pentru repararea suprafețelor din lemn Novoryt

 

Novoryt cuprinde soluții profesionale de reparare a suprafețelor din lemn și a materialelor derivate, precum PAL sau MDF. Soluțiile de reparare Novoryt acoperă o gamă largă de aplicații și culori, adaptate pentru toate tipurile și nuanțele de lemn sau materiale derivate, atât pentru construcții interioare, cât și exterioare. Produsele Novoryt sunt economice, se aplică rapid și ușor, astfel încât rezultatul final va fi întotdeauna apreciat de clientul final.

NOVORYT Forte

Aplicații: Umplerea găurilor de noduri și a crăpăturilor adânci

Utilizare: Se aplică cu ajutorul unor dispozitive (pistoale) care topesc granulele. După umplerea nodurilor sau a crăpăturilor, se aplică peste acestea suportul din aluminiu pentru răcirea materialului. Surplusul se elimină cu ajutorul unei spatule speciale. De asemenea, avem pentru tine și un scurt tutorial despre pistolul cu batoane pentru umplerea găurilor de noduri NOVORYT Forte, de la Felder Gruppe România. Poți vizualiza tutorialul aici.

 

Așa că dacă ai nevoie de o soluție de umplere rapidă a găurilor de noduri și a crăpăturilor adânci pe suprafețele din lemn, apelează la Novoryt Forte, specialistul tău în repararea suprafețelor din lemn și a materialelor derivate.


Ceruri moi

Aplicații: Repararea suprafețelor uzate, zgârieturi mobilier, parchet laminat, lemn, PAL, MDF, pentru mobilier de exterior și interior etc.

Utilizare: Se aplică cu ajutorul unei brichete speciale cu rol de topire a cerii.

 

Disponibile în 125 de culori

 

Ceruri solide și chituri pentru repararea micilor defecte

Aplicații: Repararea suprafețelor cu uzură redusă, pentru mobilier de interior, zgârieturi și ciobituri fine

Utilizare: Se aplică direct pe suprafața cu defect

Disponibile în 80 de culori


Întreaga gamă de produse Novoryt o găsești aici.


Carioci corectoare

Aplicații: Corecturi fine pentru zgârieturi, suprafețe cu uzură redusă, accentuarea fibrei lemnului, retușuri pentru o gamă largă de materiale: lemn, PAL, PVC, linoleum etc.

Spray-uri de finisare

Aplicații: Fixarea și redarea strălucirii suprafețelor din lemn, PAL sau MDF după folosirea cerurilor pentru reparare.

 

 


Adeziv bicomponent rapid 

Aplicații: Îmbinare rapidă pentru componente din lemn, PAL, MDF, PVC sau alte tipuri de suprafețe sintetice.

Utilizare: Se aplică baza (adezivul) și apoi, conform instrucțiunilor, întăritorul.

 


 

Pentru mai multe informații despre toată gama de soluții Novoryt, ne puteți contacta la numărul de telefon 0731.335.337 sau pe adresa de e-mail [email protected]. De asemenea, poți rezerva un test cu specialiștii noștri de demonstrații de la Felder Gruppe România, care cu siguranță îți vor raspunde la toate întrebările.

 

 


Despre Novoryt

Novoryt AG, cu sediul în Elveția, are peste 25 de ani de experiență în producerea de materiale pentru repararea suprafețelor din lemn, PAL, MDF și alte materiale derivate, dar și materiale plastice, corian sau ceramică. Scopul companiei este să ofere clienților săi soluții de calitate, rapide și ușor de folosit pentru o diversitate de situații, precum defectele care pot apărea în activitățile de montaj. Compania elvețiană exporta soluții de reparare în peste 20 de țări din lume.