Oferte speciale de sărbători la sculele de mână Festool

Anul acesta de sărbători vă întâmpinăm cu oferte speciale la sculele de mână Festool și accesorii cadou. Descoperiți pachetele speciale pentru sculele de mână pentru tăiere, aplicarea cantului, frezare, șlefuire, îmbinare, găurire – înșurubare și exhaustare și organizarea spațiului de lucru de la Festool – exclusiv prin Felder Gruppe România.

 

 

Până la sfârșitul lunii februarie 2015, beneficiați de:

  • Reduceri de până la 20 % și accesorii cadou pentru sculele de mână pentru găurire și înșurubare.
  • Reduceri de până la 24% și accesorii cadou pentru sculele de mână pentru frezare.
  • Reduceri de până la 32% și accesorii cadou pentru sculele de mână pentru șlefuire.
  • Reduceri de până la 25% și accesorii cadou pentru sculele de mână pentru îmbinare.
  • Reduceri de până la 20% și accesorii cadou pentru sculele de mână pentru aplicarea cantului.
  • Reduceri de până la 24% și accesorii cadou pentru sculele de mână pentru tăiere.
  • Reduceri de până la 37% și accesorii cadou pentru exhaustare și scule de mână dedicate organizării spațiului de lucru.

 

Oferte speciale pentru Sistemele Modulare Compacte (SMC)

De asemenea, dacă sunteți deja posesori de scule de mână Festool, iarna aceasta beneficiați de reducere de 20% la toata gama de accesorii. În plus, orice sculă de mână care nu este achiziționată în cadrul pachetelor recomandate beneficiază de discount de 20%.

Nu pierdeți oferta noastră de sărbători pentru sculele de mână Festool! Descărcați broșura alăturată cu ofertele speciale.

Pentru mai multe detalii despre produsele aflate în promoție vă rugăm să vă adresați departamentului de vânzări Felder Gruppe România, aici.

Vă urăm sărbători pline de inspirație!

 


Prezentele oferte speciale sunt valabile exclusiv pe teritoriul României în perioada Decembrie 2014 – 28 Februarie 2015 (data confirmării comenzii), în limita stocului disponibil, numai pentru produsele FESTOOL. Prețurile sunt exprimate în EUR și nu includ TVA, în condiția franco depozit furnizor București. Plata se va face în RON, la cursul EUR/RON al BNR din data emiterii facturii fiscale plus un coeficient de risc valutar de 1.5 %. Reducerile (discounturile) oferite nu se pot cumula cu alte reduceri sau oferte și se aplică numai produselor comandate în configurațiile indicate sau superioare. Prețurile, reducerile și datele tehnice pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu se aplică comenzilor deja confirmate. Felder Gruppe nu își asumă răspunderea eventualelor erori de tipar.