SERVICE all-inclusive – noul pachet de service Festool

Festool ridică standardul din nou prin pachetul de servicii „SERVICE ALL-INCLUSIVE” nou, versatil și unic, care este disponibil în România din luna Aprilie 2018.

Blitz Service este partener unic autorizat în România pentru asistență tehnică completă pentru Festool și se adresează tuturor posesorilor de scule de mână Festool, oriunde în România.

 

Pachetul de servicii va fi completat cu 2 noi servicii unice alături de binecunoscuta garanție de returnare a banilor de 7 zile și garanția de 10 ani pentru piesele de schimb, respectiv 36 de luni de reparații gratuite (inclusiv piesele de uzură) și asigurare de 36 de luni împotriva furtului. De asemenea, pentru utilizarea acestor servicii există o condiție ce trebuie îndeplinită, mai exact înregistrarea în termen de 30 de zile de la data achiziției a sculei de mână Festool.

Ce prespun cele 2 noi servicii unice? Garanția service fără cost timp de 36 de luni presupune protecția față de costurile de service în primele 36 de luni care de-acum include și piesele de uzură (perii de cărbune, cabluri, acumulatori). Asigurarea împotriva furtului timp de 36 de luni acoperă cazurile de furt din atelier, în locuri exterioare și furt din autovehicul. Astfel, în caz de furt, utilizatorul final va beneficia de un nou aparat contra unei contribuții proprii de 450 RON+ TVA, însă garanția poate fi folosită doar o singură dată. Pentru a beneficia de această asigurare, utilizatorul final trebuie să sesizeze organele de poliție, apoi să prezinte la comerciantul specializat documentele care dovedesc sesizarea efectuată și certificatul de garanție. De asemenea, trebuie să completeze și să depună la comerciant și formularul de asigurare împotriva furtului, care se poate descărca de pe site-ul Festool.ro.

 

Blitz Service este o marcă a Felder Gruppe România și oferă servicii profesionale autorizate de asistență tehnică în garanție și post-garanție, instruire, piese de uzură și de schimb tuturor posesorilor de utilaje produse de Felder Gruppe (mărcile Hammer, Felder, Format-4), dar și pentru Schneider Airsystems – marca germană de soluții complete pentru aerul comprimat, Novoryt – marcă elvețiană de soluții profesionale de reparare a suprafețelor din lemn și a materialelor derivate și Festool – marca nr. 1 în lume de scule profesionale de mână, pe întreg teritoriul României. Mai multe detalii puteți găsi aici.

 

Astfel, pentru orice problemă tehnică sau de utilizare a oricărui produs Festool, vă invităm să luați legatura cu tehnicienii noștri de asistență tehnică folosind linia telefonică directă 021-4603388 sau pe adresa de email [email protected].