Simplu, ușor și rapid de folosit, doar cu NOVORYT!

NOVORYT FORTE, pistolul cu batoane poliamidice termoplaste, de la Felder Gruppe România, este soluția profesională care te poate ajuta cu rezolvarea nodurilor căzătoare, crăpăturilor adânci sau alte defecte ale lemnului masiv, în doar câteva secunde. Acoperă o gamă largă de culori, adaptate pentru toate tipurile și nuanțele de lemn sau materiale derivate, atât pentru exterior, cât și pentru interior. Mai mult, este economic, se aplică rapid și ușor, o singură dată, exact pe suprafața dorită, fără pierderi.

Tutorial_Novoryt_Felder_Gruppe_Romania

 

Ca să te convingi  că este soluția profesională de care ai nevoie, ce îți asigură o umplere rapidă a găurilor de noduri și a crăpăturilor adânci pe suprafețele din lemn,  ți-am pregătit și un scurt tutorial, care îți va demonstra cât este de simplu, ușor și rapid de utilizat pistolul cu batoane poliamidice termoplaste, NOVORYT FORTE.

 

PREGĂTEȘTE ZONA DE LUCRU

Tutorial_Novoryt_primul_pas 

Pui pistolul la alimentat și introduci butonul cu culoarea dorită. Când becul roșu devine verde, pistolul poate fi folosit. 


 APLICĂ

     Tutorial_Novoryt_pasul_2

Umpli defectele cu materialul din pistol direct pe suprafața afectată.                                  


RĂCEȘTE
Tutorial_Novoryt_pasul_3

Aplici imediat dispozitivul de presare și răcire, fără să apeși, pentru 10-15 secunde. 

 

 


ÎNDEPĂRTEZI SURPLUSUL  

Elimini surplusul cu ajutorul mini-rindelei până ajungi la nivelul dorit.  

 

 


PRELUCREZI ȘI FINISEZI

 

 

 

 

 

 

 

Suprafața corectată poate fi prelucrată, șlefuită sau vopsita, în funcție de cum procedezi în mod obișnuit.


Soluția inovatoare pentru acoperirea defectelor și a găurilor de noduri pe suprafețele din lemn masiv nefinisate, NOVORYT FORTE, este disponibilă atât în varianta batoane, cât și în varianta granule, cu care poți realiza reparații complete în cel mai scurt timp. Dacă dorești mai multe detalii, poți rezerva un test cu specialiștii noștri de demonstrații de la Felder Gruppe România, care cu siguranță îți vor raspunde la toate întrebările.

 

Rezervă o demonstrație la 0731.335.337 sau scrie-ne pe [email protected].

 


Despre NOVORYT

Novoryt este o firmă de origine elvețiană, care dezvoltă și produce soluții profesionale complete pentru repararea defectelor apărute în diverse materiale, precum lemn, PAL, melamină, PVC sau ceramică din 1989. Astăzi, Novoryt este prezentă în peste de 30 de țări. În România, Felder Gruppe România este unic reprezentant Novoryt.