Soluții complete de calitate de la producători de calitate

Dragi producători din industria lemnului,

Avem plăcerea să vă anunțăm că, începând cu 01.07.2014, Felder Gruppe România, reprezentantul Felder Gruppe Austria în România, cel mai mare producator de utilaje clasice din lume pentru prelucrarea secundară a lemnului, a devenit importator direct și distribuitor național al sculelor de mână profesionale marca Festool, produse de concernul german TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG.

Tradiția îndelungată, inovația continuă, calitatea deosebită a produselor și atenția permanentă la nevoile clienților noștri reprezintă valori comune solide, ce stau la baza parteneriatului de lungă durată dintre Felder Gruppe și Festool.

 

Totodată, pentru a marca începutul acestui parteneriat, am pregătit pentru fiecare dintre dumneavoastră 17 pachete profesionale la prețuri speciale, pe care vă invităm să le descoperiți în broșura alăturată.

În plus, la fel ca utilajlele Felder Gruppe, toate sculele Festool beneficiază de soluțiile flexibile de finanțare oferite prin Programul Flex-Fin.

Pentru mai multe detalii despre sculele de mână Festool, ne puteți contacta pe adresa de email felder@felder.ro sau la numărul de telefon: 0731-335337 (0731-FELDER).