Testează calitatea la BIFE-SIM 2015

Felder Gruppe România vă invită să testați calitatea utilajelor Felder Gruppe și a sculelor de mână Festool împreună cu clienții Felder Gruppe la BIFE-SIM 2015.

Nu ratați ediția din acest an a BIFE-SIM 2015! La standul Felder Gruppe România urmează 5 zile de teste și demonstrații pe utilajele Felder Gruppe și sculele de mână Festool împreună cu clienții Felder Gruppe, precum și oferte speciale aniversare pentru toate mărcile comercializate de către companie.

Felder Gruppe România va fi prezentă la BIFE-SIM cu toate cele trei mărci de calitate ale grupului austriac: Hammer – Soluții economice destinate micilor ateliereFelder – Soluții profesionale destinate firmelor mici și mijlocii și Format-4 – Soluții industriale pentru firmele mijlocii și mari, precum și Festool – Marca nr 1 în lume de scule profesionale de mână.

Ca în fiecare an, echipa Felder Gruppe vă stă la dispoziție astfel încât să găsiți soluția potrivită dezvoltării afacerii dumneavoastră și vă va oferi posibilitatea să testați calitatea utilajelor Felder Gruppe și Festool.

Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM 2015 are loc de sâmbătă până miercuri, între 19 – 23 septembrie, la Romexpo, pe Bulevardul Mărăști 65-67, București. Standul Felder Gruppe România, se află în centrul Pavilionului Central și îl puteți vizita de sâmbătă până duminică între orele 10:00 – 18:00 și de luni până miercuri, între orele 10:00 – 19: 30.

Descoperiți mai jos noutățile Felder Gruppe România de la BIFE-SIM 2015.

Pentru mai multe informații despre târg sau despre utilajele Felder Gruppe, ne puteți contacta la numărul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER) sau pe adresa de email [email protected].


STANDUL FELDER GRUPPE ROMÂNIA LA BIFE-SIM 2015

Standul Felder Gruppe de anul acesta va avea 288 mp, dintre care 220 mp sunt dedicați utilajelor Felder Gruppe, iar 68 mașinilor de mână Festool. Peste 50 de utilaje și scule de mână vor fi expuse la stand și vizitatorii vor vedea modele de utilaje de ultimă generație, unele dintre acestea prezentate în premieră la Ligna 2015, cu accent pe utilajele industriale din gama Format-4. Acest lucru nu este întâmplător, căci Felder Gruppe sărbătorește în acest an 15 ani de la lansarea gamei sale de utilaje industriale – Format-4 sub sloganul “Tehnologie Inteligentă din Austria”.

Printre utilajele expuse la stand, se numără:

► Centru de prelucrare numerică (CNC)
► Soluții de aplicat cantul pe drept și curb din gama profesională și agregate industriale și compacte
► Fierăstraie circulare cu mese mobile de formatizat
► Fierăstraie panglică
► Mașini de găurit multiplu
► Mașini de frezat cu masă de cepuit și ax înclinabil
► Mașini combinate cu până la 5 operații (M.U.T.)
► Mașini de calibrat și șlefuit
► Sisteme profesionale și industriale de exhaustare

La standul Festool vizitatorii vor avea parte de demonstrații cu:

► Fierăstraie circulare unghiulare și clasice
► Fierăstraie verticale pendulare
► Mașini de găurit și înșurubat pentru lemn și material de construcții
► Aspiratoare mobile profesionale pentru atelier și montaj
► Mașini de aplicat cant pe drept și curb
► Mașini de frezat cu ax superior
► Mașini de îmbinat cepuri
► Mașini de șlefuit, antichizat, texturat și finisat lemn


NOUTĂȚI LA BIFE-SIM 2015

Ca În fiecare an, Felder Gruppe România aduce noutățile la BIFE-SIM. Anul acesta, compania va prezenta vizitatorilor două noi soluții pentru lemn:

Schneider – soluții complete pentru aerul comprimat. Schneider Druckluft GmbH face parte, alături de Festool, din grupul TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG din Germania și oferă soluții complete pentru obținerea, tratarea, transportul, conectarea și utilizarea aerului comprimat.

Compresoare industriale cu șurub – disponibile în peste 100 variante între 2,2 – 22,0 kW, cu/fără control electronic, cu/fără vas tampon sau/și uscător.

Compresoare profesionale cu piston – disponibile în peste 120 variante mobile sau staționare, între 0,2 – 7,5 kW, cu vas tampon orizontal sau vertical.

Tratarea aerului comprimat – cu peste 50 soluții disponibile de la stocare la filtrarea, uscarea și tratarea condensului aerului.

Sisteme de conectare – în peste 500 variante, între 15-63 mm, pentru diferite utilaje și echipamente consumatoare cu diferite tipuri de îmbinări, materiale și tipuri de furtunuri sau țevi.

Scule de mână pneumatice – disponibile în peste 50 modele care acoperă o gamă foarte largă de operații si aplicații din peste 25 de industrii, inclusiv cea a prelucrării lemnului.

Felder Gruppe România este importator și distribuitor pentru soluțiile de aer comprimat Schneider.

Novoryt – marca elvețiană de soluții profesionale de reparare a suprafețelor de lemn și materiale derivate, precum PAL sau MDF. Soluțiile de reparare Novoryt cuprind o gamă largă de culori, adaptate pentru tipurile și nuanțele de lemn. Soluțiile Novoryt sunt economice, se aplică rapid și ușor, astfel încât rezultatul final va fi întotdeauna apreciat de clientul final.


 OFERTE SPECIALE TOAMNĂ 2015

Fiți la curent cu cele mai bune oferte la utilajele Felder Gruppe și sculele de mână de prelucrare a lemnului Festool!

Răsfoiește broșura                                                                 Răsfoiește broșura


PROGRAM VIZITATORI

Când: de sâmbătă până miercuri, între 19 – 23 septembrie 2015

Unde: Pavilion Central – Romexpo, Bulevardul Mărăști 65-67, București

Program:

Sâmbătă – Duminică

19 – 20 septembrie – 10:00 – 18:00

Luni – Miercuri 

21 – 23 septembrie – 10:00 – 19:30

Pentru mai multe informații despre târg sau despre utilajele Felder Gruppe, ne puteți contacta la numărul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER) sau pe adresa de email [email protected].