Utilajul FORMAT-4 cu numărul 30.000

Încă din 2001 de la lansarea sa, gama premium a Felder Gruppe, Format-4, a satisfăcut cele mai exigente cerințe ale producătorilor de mobilă din toată lumea. La începutul acestui an, Felder Gruppe a livrat și a instalat utilajul cu numărul 30.000 către noul său proprietar, Fritz Oberhauser, din Bavaria.

 

Cel de-al 30.000 – lea utilaj Format-4 livrat este un fierăstrău circular cu masă mobilă de formatizat Kappa 550.

După prima vizită în fabrica de la Tirol, am rămas impresionat de standardele de calitate superioare și, în același timp de tradiția și valorile care ghidează compania Felder Gruppe, așa cum se întâmplă și în compania noastră. 

Fritz Oberhauser, posesorul celei de-a 30.000 – a mașini Format-4

 

Fritz Oberhauser a mai achiziționat pentru atelierul său din Bavaria o mașină de rindeluire la grosime exact 63 și un sistem complet de exhaustare.

Relația apropiată cu clienții noștri este ceea ce ne permite să oferim în timp real soluții perfect adaptate nevoilor acestora și să dezvoltăm noi utilaje, mai bune, bazate tocmai pe cerințele acestora. Suntem foarte mândri de livrarea celei de-a 30.000-a mașini și suntem fericiți că circularul va fi pe mâini bune.

Martin Felder, Directorul Executiv al Felder

 

Format-4 – Precizie și productivitate fără compromis pentru cele mai exigente cerințe

Detaliile și soluțiile impresionante, precum și numeroasele inovații și patente obținute, confortul și ușurința în operare, precum și precizia superioară i-au asigurat brandului Format-4 o poveste de succes de la lansarea sa, acum 15 ani.

Călăuziți de promisiunea de a oferi clienților tehnologie inteligentă 100% din Austria, Felder Gruppe a dezvoltat mașini cu comandă digitală și software-uri complementare, oferind în acest fel un pachet de soluții complete de top în clasa sa.

Prin intermediul simulărilor de ateliere de tâmplărie, precum cele ale clienților companiei, în centrul tehnologic al Format-4, Felder Gruppe oferă clienților săi soluții individuale, configurabile, adaptate fiecărei nevoi și cerințe. Totodată, clienții beneficiază și de consultanță de specialitate, serviciu de asistență tehnică, precum și servicii financiare individuale pe toată durata colaborării cu Felder Gruppe.

Numeroasele titluri și premii primite, precum Bayerische Staatspreis, IF-Design-Award și Adolf-Loos-Preis, sunt dovada pasiunii și dedicării companiei în a produce și a livra soluții complete de calitate pentru prelucrarea lemnului  și clienți din lumea întreagă și-au pus încrederea în utilajele austrice, convinși de productivitatea și preciza superioară a mașinilor Felder Gruppe.

Descoperiți gama Format-4, aici.