Zilele Porților Deschise Festool – Ediția toamnă 2016

Așa cum v-a obișnuit, Felder Gruppe România vă așteaptă la ediția de toamnă a târgului de casă Zilele Porților Deschise Festool. Pe 4 și 5 noiembrie 2016, între orele 10:00 – 17:00, v-am pregatit o ediție specială: demonstrații complete cu sculele de mână Festool, dedicate exclusiv materialelor compozite.

 

 

Timp de 2 zile, vă invităm în showroom-ul nostru să participați la un curs intensiv predat de specialiștii Festool în colaborare cu Uwe Einhaus, tehnician Rehau specializat în prelucrarea materialului mineral Rauvisio. În cadrul evenimentului, veți putea testa mașini de mână Festool pentru o gamă largă de aplicații, precum scule de mână pentru tăiere, îmbinare, aplicare cant, găurire și înșurubare, frezare, șlefuire și exhaustare, dedicate exclusiv prelucrării materialelor compozite.

Rauvisio mineral este un material mineral masiv, pigmentat în profunzime, compus din 1/3 rășină acrilică și 2/3 hidroxid de aluminiu cu pigmenți de culoare. Cu utilizări versatile și un aspect asemanător cu piatră, Rauvisio mineral prezintă proprietăți excelente de prelucrare. Materialul compozit este termoformabil, are o suprafață netedă, lipsită de pori, este ușor de îngrijit și are o capacitate de regenerare garantată. Materialul de suprafață Rauvisio mineral are o utilizare largă pentru blaturi și chiuvete pentru bucătării sau bai, birouri, în sectorul public, în unități de alimentație publică și în hoteluri, în laboratoare, precum și în domeniul medical. Materialul se poate combina cu diferite materiale, precum lemnul, piatra sau sticla și cuprinde 5 culori unice, 11 decoruri fine, 16 decoruri grosiere, 4 culori translucente în linia de design “Visione”, 4 decoruri în linia de design “Oro”. Vă invităm să le descoperiți pe toate și modalitățile de prelucrare în cadrul Zilelor Porților Deschise Festool.

 

De asemenea, în cadrul evenimentului veți descoperi noua gamă de încărcătoare rapide și acumulatoare Festool cu tehnologia unică Airstream ce asigură timp de răcire și încărcare cu 65% mai scurt decât la acumulatoarele obișnuite. Acumulatoarele și încărcătoarele sunt prevăzute cu canale de răcire integrate care permit o capacitate rapidă de refuncționare pentru lucru fără intreruperi chiar și în cazul consumului energetic mare, precum cel al ferăstraielor.

 

 

În plus, pe toata durata evenimentului, beneficiați de oferte speciale pentru întreaga gamă de scule de mână Festool. Detalii aici.

Evenimentul va avea loc în showroom-ul Felder Gruppe România din București de pe Str. Turnu Măgurele Nr. 270D, Sector 4 în perioada 4 – 5 noiembrie (vineri – sâmbătă).

 

PROGRAM ► VINERI, 4 NOIEMBRIE

1. Prezentare Rauvisio mineral: aplicații și beneficii

2. Workshop prelucrare Rauvisio mineral 

 • tăierea plăcilor 10 mm
 • tăiere în oglindă
 • lipire plăci 10 mm
 • presare plăci 3 mm
 • lipire plăci 3 mm
 • confecționare șablon
 • termoformare, calibrarea suprafeței, frezarea la față, frezare rază, șlefuire

3. Recapitulare cu studii de caz

PROGRAM ► SÂMBĂTĂ, 5 NOIEMBRIE

1. Prezentare Rauvisio karat: aplicații și beneficii

2. Workshop Rauvisio karat 

 • termoformare cant 10 mm, calibrare suprafață, frezare la față, frezare rază, șlefuire

3. Recapitulare cu studii de caz

4. Prezentare Rauvisio brilliant

5. Workshop Rauvisio brilliant

 • repararea zgârieturilor de la suprafață cu setul de reparații Festool

6. Prezentare Rauvisio crystal

7. Workshop Rauvisio crystal

 • aplicare cant cu CONTURO
 • aplicare cant tip UNO
 • frezare oblică

 

Pentru mai multe detalii despre eveniment sau despre produsele Festool, ne puteți contacta la numarul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER) sau pe adresa de e-mail [email protected].

Vă așteptăm!

 


Despre Festool

Parte a grupului german TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, Festool produce scule de mână electrice și pneumatice, precum și scule și accesorii de calitate superioară. Festool a luat naștere în 1925 și, în cei peste 90 de ani de existență, compania a realizat peste 300 de patente, iar produsele sale au primit peste 80 de distincții. Astăzi, Festool are reprezentante în peste 40 de țări din lumea întreagă. Festool produce scule de mână profesionale dedicate unei game largi de industrii, precum prelucrarea lemnului, construcții sau industria auto. Compania oferă sisteme complete de prelucrare a lemnului mobile și semistaționare ce cuprind mașini pentru tâmplărie, sisteme de exhaustare, fierăstraie circulare, mașini de profilare și frezare, mașini de aplicat cant, mașini de găurit și înșurubat, precum și o gamă largă de accesorii și scule.