Zilele Porților Deschise Festool – Prima ediție 2016

Așa cum v-am obișnuit, Felder Gruppe România vă așteaptă la prima ediție din acest an a târgului de casă: Zilele Porților Deschise Festool. Pe 10 și 11 iunie 2016, între orele 10:00 – 17:00, v-am pregătit noi demonstrații complete cu sculele de mână Festool, cu rolul de a vă ajuta să duceți la îndeplinire cele mai bune proiecte.

Timp de 2 zile, vă invităm în showroom-ul nostru să testați scule de mână profesionale pentru prelucrarea lemnului Festool și să vedeți ultimele noutăți ale brandului numărul 1 în lume de scule de mână. În cadrul evenimentului, veți testa mașini de mână pentru o gamă largă de aplicații, precum scule de mână pentru tăiere, îmbinare, aplicare cant, găurire și înșurubare, frezare, șlefuire și exhaustare. Printre noutățile Festool din acest an se numără: noul set de scule Centrotec HD/15 în cutie Systainer 1 T-LOC, împreună cu Radio wireless Sysrock, pentru atelier Festool BR 10, cu funcție Handsfree, cu bluetooth, noile abrazive Granat, acum și în varianta manuală, noul prelungitor cu 5 prize SYS-PowerHub cu cablu de lungimea de 10 m și noul set de accesorii SYS-MFT Fixing, set cu menghine și opritoare, în cutie Systainer SYS 1 T-LOC.

În plus, pe toată durata evenimentului, beneficiați de oferte speciale pentru întreaga gamă de scule de mână Festool. Detalii aici.

Evenimentul va avea loc în showroom-ul Felder Gruppe România din București de pe Str. Turnu Măgurele Nr. 270D, Sector 4 în perioada 10 – 11 iunie (vineri – sâmbătă). Hartă showroom, aici.
Pentru mai multe detalii despre eveniment sau despre produsele Festool, ne puteți contacta la numărul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER) sau pe adresa de e-mail [email protected].

Vă așteptăm!


Despre Festool
Parte a grupului german TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, Festool produce scule de mână electrice și pneumatice, precum și scule și accesorii de calitate superioară. Festool a luat naștere în 1925 și, în cei peste 90 de ani de existență, compania a realizat peste 300 de patente, iar produsele sale au primit peste 80 de distincții. Astăzi, Festool are reprezentante în peste 40 de țări din lumea întreagă.
Festool produce scule de mână profesionale dedicate unei game largi de industrii, precum prelucrarea lemnului, construcții sau industria auto. Compania oferă sisteme complete de prelucrare a lemnului mobile și semistaționare ce cuprind mașini pentru tâmplărie, sisteme de exhaustare, fierăstraie circulare, mașini de profilare și frezare, mașini de aplicat cant, mașini de găurit și înșurubat, precum și o gamă largă de accesorii și scule.