Zilele Porților Deschise Festool

Timp de două zile, Felder Gruppe România vă așteaptă la prima ediție a evenimentului Zilele Porților Deschise Festool din acest an. Pe 23 și 24 ianuarie 2015, între orele 10:00 – 17:00, v-am pregătit demonstrații complete cu sculele de mână Festool. În plus, pe toată durata evenimentului, veți beneficia de reduceri și accesorii cadou pentru produsele Festool.

 

Vă invităm să faceți cunoștintă cu întreaga gamă de scule de mână Festool: scule de mână pentru tăiere, îmbinare, aplicare cant, găurire – înșurubare, frezare, șlefuire și exhaustare. Printre noutăți se numără noile acumulatoare performante de 5,2 Ah pentru mașinile de găurire – înșurubare, dar și noi mașini menite să vă ușureze munca în atelier sau în activități de montaj.

Evenimentul va avea loc în showroom-ul firmei din București de pe Str. Turnu Măgurele, Nr. 270D, Sector 4 în perioada 23-24 ianuarie (vineri – sâmbătă). Hartă showroom, aici.

Pentru mai multe detalii despre eveniment sau despre produsele Festool, puteți contacta departamentul de vânzări la numărul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER) sau pe adresa de e-mail [email protected].

 

Vă așteptăm!


Despre Felder Gruppe România

Grupul austriac Felder Gruppe este cel mai mare producător din lume de utilaje clasice pentru prelucrarea secundară a lemnului și a materialelor derivate (PAL, MDF etc), oferind soluții complete pentru prelucrarea cu precizie a lemnului indiferent de mărimea firmei.

În România, grupul Felder este present începând din 2002, prin toate cele 4 mărci ale grupului: Hammer – soluții economice destinate micilor ateliere, Felder – soluții profesionale destinate firmelor mici și mijlocii, Format-4 – soluții industriale pentru firmele mijlocii și mari și Blitz Service – asistență tehnică în garanție și post-garanție, instruire și piese de schimb.

Felder Gruppe România a devenit importator direct și distribuitor național al sculelor de mână profesionale marca Festool, produse de concernul german TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG. începând din luna iulie 2014.

Despre Festool

Parte a grupului german TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, Festool produce scule de mână electrice și pneumatice, precum și scule și accesorii de calitate superioară. Festool a luat naștere în 1925 și, în cei peste 85 de ani de existență, compania a realizat peste 300 de patente, iar produsele sale au primit peste 80 de distincții. Astăzi, Festool are reprezentante în peste 40 de țări din lumea întreagă.

Festool produce scule de mână profesionale dedicate unei game largi de industrii, precum prelucrarea lemnului, construcții sau industria auto. Compania oferă sisteme complete de prelucrare a lemnului mobile și semistaționare ce cuprind mașini pentru tâmplărie, sisteme de exhaustare, fierăstraie circulare, mașini de profilare și frezare, mașini de aplicat cant, mașini de găurit și înșurabat, precum și o gamă largă de accesorii și scule.