Programul de Garanție Extinsă G+

Da, este adevărat: am dublat și triplat garanțiile generale oferite tuturor utilajelor noastre! Pentru că pur și simplu, experiența ne-a arătat că utilajele noastre sunt mai bune și merită cele mai mari garanții. Pentru că noi, de 60 de ani, zi de zi, gândim, proiectăm, producem și livrăm în toată lumea utilaje de cea mai bună calitate.

 

Programul de garanții extinse G+ prelungește garanția standard oferită tuturor utilajelor Felder Gruppe cu până la:

  • 2 ani pentru Hammer
  • 3 ani pentru Felder și Format-4
  • 3 ani  pentru arborele de prelucrare Silent-Power
  • 6 ani pentru sistemul patentat de înclinare a grupului de prelucrare Easy-Glide
  • 10 ani la sistemul patentat de glisare al mesei mobile X-Roll

Aflați mai multe despre Programul de garanții extinse al Felder Gruppe România de la consilierii noștri de vânzări, aici.

 


*Garanția acoperă toate componentele utilajelor sau a sistemelor indicate, cu excepția componentelor electrice și pneumatice care au 12 luni garanție oferită de producătorul acestora din UE, de la care Felder Gruppe se aprovizionează, cu excepția componentelor de uzură, cum ar fi, dar nelimitându-se la: curele și benzi transportoare, piulițe, piese filetate, bucșe grafitate, tălpi presoare, rulmenți necapsulați care necesită gresare, roți dințate și alte piese din plastic, cu obligația respectării condițiilor de acordare a garanției prevazute în contractul încheiat între părți.