90 de ani de tradiție, 90 de produse în promoție

Anul acesta, Festool împlinește 90 de ani de scule de mână de calitate germană. Încă de la fondarea sa în 1925, calitatea și inovația au constituit prioritatea Festool, iar în cei 90 de ani de existență, Festool a obținut peste 300 de patente și peste 80 de premii pentru produsele sale.

 

Pentru a marca cum se cuvine această aniversare, Felder Gruppe România vă oferă până la finalul anului 90 de produse în promoție. În fiecare lună, puteți beneficia de oferte speciale dedicate pentru câte o gamă de scule de mână din portofoliul Festool.

Portofoliul Festool cuprinde o gamă largă de scule de mână și accesorii: mașini de șlefuit și polișat, scule de mână pentru îmbinare, tăiere, frezare lemn, PAL sau corian, găurire-înșurubare, aplicare cant, organizarea spațiului în atelier sau la client, dar și scule de mână pentru renovări interioare și construcții.

În plus, la fel ca utilajele Felder Gruppe, toate sculele Festool beneficiază de soluțiile flexibile de finanțare oferite prin Programul Flex-Fin și de asistență tehnică prin programul Blitz Service, Partener autorizat asistență tehnică Festool.

Felder Gruppe Austria în România, cel mai mare producător de utilaje clasice din lume pentru prelucrarea secundară a lemnului, a devenit importator direct și distribuitor național al sculelor de mână profesionale marca Festool, produse de concernul german TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG, în iulie 2014.

 

Click pe broșură pentru a vedea ofertele speciale aniversare Festool pentru luna mai 2015

 

 


CONDIȚII COMERCIALE GENERALE
Prezentele oferte speciale lunare sunt valabile exclusiv pe teritoriul României, pentru fiecare lună în curs (data confirmării comenzii) în perioada Martie – Decembrie 2015, în limita stocului disponibil, numai pentru produsele FESTOOL. Prețurile sunt exprimate în EUR și nu includ TVA, în condiția franco depozit furnizor București. Plata se va face în RON, la cursul EUR/RON al BNR din data emiterii facturii fiscale plus un coeficient de risc valutar. Reducerile (discounturile) oferite în fiecare lună nu se pot cumula cu alte reduceri sau oferte și se aplică numai produselor comandate în configurațiile indicate sau superioare în luna în curs. Prețurile, reducerile și datele tehnice pot fi modificate fără înștiințare prealabilă și nu se aplică comenzilor deja confirmate. Felder Gruppe nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de tipar. Imaginile sunt cu titlu de prezentare și nu atrag responsabilitatea Felder Gruppe România.