Cum a fost la BIFE-SIM 2014

Vă mulțumim pentru participarea din acest an la cel mai mare târg de mobilă și echipamente pentru prelucrarea lemnului din România, BIFE-SIM 2014, și pentru interesul arătat pentru utilajele noastre. Prezența dumneavoastră în număr atât de mare la targ și la standul nostru ne-a facut să ne simțim foarte încrezători în perspectivele de dezvoltare ale industriei pentru perioada următoare.

 

Standul nostru de la BIFE-SIM 2014 în cifre:

  • 13 ani de BIFE-SIM alături de dumneavoastră
  • Peste 700 de vizitatori la stand
  • Peste 220 mp și peste 22 de utilaje expuse la stand 

Ediția din acest an a BIFE-SIM a confirmat ieșirea acestei industrii dintr-o criză care părea fără sfârșit. Numărul mare de vizitatori, interesul foarte mare arătat utilajelor noastre – concretizat prin încheierea unui număr neașteptat de mare de contracte chiar pe perioada târgului – precum și multitudinea de întâlniri programate pentru perioada imediat următoare, ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. Pentru noi, a fost de departe cea mai bună ediție de la începutul crizei și datorită succesului înregistrat de lansarea noului program de garanții extinse «G+» și a sculelor de mână Festool, pe care le-am introdus în portofoliul companiei odată cu ediția din acest an a BIFE-SIM. Mulțumesc în primul rând echipei mele care s-a comportat exemplar, precum și echipei extinse de organizatori care a făcut totul ca acest eveniment să devină, an de an, mai bun.

Dragoș Mărăcineanu, Director Felder Gruppe România

Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu ați reușit să ne treceți pragul anul acesta, vă reamintim că toamna aceasta beneficiați de oferte speciale la utilajele de prelucrare a lemnului din cele trei mărci ale Felder Gruppe, FelderHammer și Format-4, și la accesoriile pentru lemn.

 

Noi vă dăm întâlnire și anul viitor în același loc cu și mai multă tehnologie, utilaje, scule și accesorii pentru prelucrarea lemnului 100% din Austria. Până atunci, ne puteți vizita în showroom-ul nostru din Str. Turnu Măgurele Nr. 270, București, unde vă stăm la dispoziție să vă ajutăm să luați cea mai bună decizie pentru afacerea dumneavoastră.

 

Mult succes în activitate!