Cum a fost la BIFE-SIM 2015

Între 19 – 23 septembrie 2015 a avut loc Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și accesorii BIFE-SIM 2015, la Romexpo. Felder Gruppe România a fost prezentă la BIFE-SIM cu toate cele trei mărci de calitate ale grupului austriac: Hammer – Soluții economice destinate micilor ateliere, Felder – Soluții profesionale destinate firmelor mici și mijlocii și Format-4 – Soluții industriale pentru firmele mijlocii și mari, precum și Festool – Marca nr. 1 în lume de scule profesionale de mână, dar și cu noi soluții: Schneider – marca germană de soluții complete pentru aerul comprimat din grupul TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG din care face parte și Festool și Novoryt – marcă elvetiană de soluții profesionale de reparare a suprafețelor din lemn și a materialelor derivate, precum PAL sau MDF.

 

Conceptul din acest an a fost “Testează calitatea alături de clienții Felder Gruppe la BIFE-SIM 2015” și ne-am ținut de promisiune pe toată durata târgului, utilajele și bancurile de probe de la standul nostru au fost în funcțiune, în permanență, astfel încât vizitatorii să poată vedea utilajele lucrând. În plus, odată cu ediția din acest an a BIFE-SIM, am introdus în portofoliul nostru două noi game de produse: soluțiile elvețiene pentru repararea suprafețelor din lemn, PAL și MDF – Novoryt și soluțiile complete pentru aer comprimat – Schneider.

 

 

Dacă anul trecut afirmam că BIFE-SIM 2014 marca ieșirea industriei din criză, anul acesta, BIFE-SIM 2015 ne-a confirmat așteptările: un număr mai mare de vizitatori și un interes foarte mare pentru utilaje și scule de mână, precum și un număr neașteptat de mare de contracte chiar pe perioada târgului. Ne-am bucurat să fim vizitați de firme noi, la început de drum, clienții care doresc să-și schimbe utilajele de generație mai veche sau chiar clienți care doresc să se extindă în 2015 și să treacă la un alt nivel cu afacerea lor, lucru care ne arată că industria se află pe drumul cel bun. 

Dragoș Mărăcineanu, Director Felder Gruppe România despre BIFE-SIM 2015.

 

Foto: Dragoș Mărăcineanu, Director Felder Gruppe România și Liliana Nițu, Președinte Asociația Română pentru Calitate (A.R.C.)

 

De asemenea, ediția din acest an a BIFE-SIM a marcat și un alt moment important pentru grupul austriac: încheierea „Parteneriatului pentru Excelență în Calitate în Industria Lemnului (PECIL)” cu Asociația Română pentru Calitate (A.R.C.) ce are ca obiectiv dezvoltarea sănătoasă și pe termen lung a industriei lemnului din România prin promovarea conceptului de calitate și a sistemelor de management al calității către entitățile din acestă industrie. Cu această ocazie, președintele ARC, Liliana Nițu a acordat un interviu despre calitate în România pe care vă invităm să-l descoperiți aici. Interviul prezintă o sinteză a abordarii calității în România, dar oferă și informații de interes pentru companiile care doresc să implementeze un sistem de management al calității.

 

Prin “Parteneriatului pentru Excelență în Calitate” împreună cu Asociația Română pentru Calitate ne dorim să îi asigurăm pe clienții noștri că le vom fi alături și de acum încolo, iar celor care abia au pornit la drum cu noi că le vom fi, indiferent de situație, un prieten de calitate,  a adăugat Dragoș Mărăcineanu, Director pentru România al Felder Gruppe.

 

Standul Felder Gruppe România la BIFE-SIM 2015 în cifre:

  • 14 ani de BIFE-SIM
  • Peste 800 de vizitatori la stand
  • 288 mp: 220 mp dedicați utilajelor Felder Gruppe și 68 mp mașinilor de mână Festool
  • Peste 50 de utilaje și scule de mână expuse la stand
  • 5 zile de teste pe utilaje și scule de mână
  • 68 de pagini de oferte speciale pentru utilaje și scule de mână

 

Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu au reușit să viziteze standul Felder Gruppe anul acesta, puteți vedea imagini de la târg pe pagina oficială de Facebook a Felder Gruppe România.

În plus, până la finalul lunii noiembrie beneficiați de ofertele speciale de toamna la utilaje și scule de mână Festool.

 

 

Pentru mai multe informații despre târg sau despre ofertele speciale Felder Gruppe, ne puteți contacta la numărul de telefon 0731-335337 (0731-FELDER) sau pe adresa de email [email protected].