Felder Gruppe la BIFE-SIM 2014

A început numărătoarea inversă! Felder Gruppe România vă dă întâlnire și în acest an la cel mai important târg de mobilă din România, BIFE SIM 2014, în perioada 10 – 14 septembrie, în complexul expozițional Romexpo.

 

Participarea la târgurile de profil contribuie la păstrarea standardelor de calitate și la asimilarea noilor curente de tehnologie și soluții folosite în prelucrarea secundară a lemnului. Cu peste 10 ani de experiență în oferirea de soluții pentru prelucrarea lemnului în România, Felder Gruppe România este în măsură să vă ofere soluții integrale de prelucrare a lemnului perfect adaptate nevoilor dumneavoastră.

În cadrul standului nostru de la BIFE SIM 2014, veți putea vedea noi tehnologii inteligente și vă veți întâlni cu specialiștii noștri gata să vă ofere cele mai bune soluții pentru nevoile afacerii dumneavoastră.

Printre utilajele expuse la stand, se numără:

  • Soluții de aplicat cantul pe drept și curb din gama profesională și agregate industriale, compacte, dar și mașini de mână pentru cant
  • Utilaje de găurit multiplu
  • Fierăstraie circulare cu mese mobile de formatizat
  • Fierăstraie panglică
  • Mașini de frezat cu masă mobilă și ax înclinabil
  • Mașini de frezat cu masă de cepuit și ax înclinabil
  • Mașini combinate cu până la 5 operații (M.U.T.)
  • Mașini de calibrat
  • Centru de prelucrea numerică (CNC)

Noutatea din acest an o reprezintă sculele de mână profesionale marca Festool, produse de concernul german TTS Tooltechnic System AG & Co. KG. Felder Gruppe România a devenit importator direct și distribuitor național al sculelor Festool începând cu luna iulie a acestui an. Gama de scule de mână Festool acoperă o diversitate de operații, precum găurire-înșurubare, frezare, șlefuire, tăiere, dar și sisteme modulare compacte staționare sau portabile.

Suprizele pe care vi le-am pregătit nu se opresc aici. Toamna aceasta este toamna garanțiilor mari. Astfel că toate utilajele noastre beneficiază de garanții mai mari prin Programul de Garanție Extinsă G+. Aflați mai multe detalii, aici.

 

Vizitați standul Felder Gruppe România de la BIFE-SIM 2014 și vom fi bucuroși să vă prezentăm toate soluțiile noastre pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.