FELDER K940 S – Fierăstrău circular cu masă mobilă de formatizat

Special proiectat pentru obținerea de rezultate perfecte în condiții de utilizare intensivă, K940 S oferă prelucrări impecabile și tăieri precise. Fierăstrăul circular K940 S impresionează cu un design modern, elemente de operare inovatoare, performanță și confort maxim de operare.

Felder_K940S_fierăstrău_circular

Iată 7 motive pentru care să achiziționezi un fierăstrău circular cu masă mobilă de formatizat Felder K940 S?

1. Control electric precis al înălțimii și înclinării pânzei tăietoare prin panoul de comandă și control, cu afișaj digital, disponibil prin pachetul “Power- Drive” cu ecran de afișare cu LED-uri.

2. Culisare lină și precisă a mesei chiar și la niveluri mari de încărcare datorită sistemului unic de glisare X-Roll.

3. Unitate de tăiere înclinabilă la 90˚- 45˚ cu sistemul patentat Easy-Glide ce permite cu ușurință poziționarea repetată la 90° sau 45° a grupului de prelucrare fără a-i fi afectată precizia din cauza depunerilor de rumeguș sau a vibrațiilor de lucru.

4. Înălțime mare de tăiere de 133 mm și lățime de tăiere pe partea dreaptă de 1.250 mm.

5. Masă mobilă din aluminiu anodizat cu lungime de 2.500 mm.

6. Riglă telescopică cu lungimea de 2.600 mm cu 1 opritor în varianta standard.

7. În plus, aveți posibilitatea instalării sistemului Easy-Lock pentru schimbarea rapidă a pânzei, fără scule ajutătoare.

 


Client_Felder_Mihai_Gurgu_ProdCom_Caransebeș

 

 

”Am ales Felder Gruppe România pentru că îmi plac produsele și oamenii cu care lucrez. Echipamentele Felder Gruppe ne-au ajutat foarte mult în comparație cu cele vechi. De exemplu, nu am avut nici un fel de probleme tehnice cu ele de când le-am luat. În acești trei ani am schimbat la ele doar consumabilele.”

Mihai Gurgu, Gurgu Prodcom, Caraș-Severin

 

 

 

Puteți să citiți pe site-ul nostru mai multe povești ale clienților ce dețin fierăstraie circulare de formatizat cu masa mobilă, iar pentru mai multe detalii sau o cerere de ofertă despre Felder K940 S, sunați la 0731 335 337 sau scrieți pe felder@felder.ro.