FELDER G500 – Mașină pentru aplicarea cantului

Ideală pentru afacerea ta, mașina pentru aplicarea cantului G500 din gama Felder este combinația perfectă între versatilitate și performanță. G 500 este alegerea ideală pentru cei care au un regim de lucru intensiv, utilajul efectuând cu ușurință operații de aplicare a foliei pe cant, tăiere, frezare sus-jos într-un mod precis și eficient, în timp record. mașina_aplicare_cant_Felder_G500

 Dotări de top 
  • Mașina pentru aplicarea cantului Felder G500 are cea mai mare înălțime de prelucrare din clasa ei, de până la 60 mm și poate aplica baghete din lemn masiv de până la 8 mm. 

Soluție completă pentru finisarea cantului 

  • Felder G500 poate fi echipată cu până la 3 grupuri de finisare, fără a fi nevoie de o prelucrare ulterioară a piesei de lucru: țicling de rază, țicling de suprafață, perii textile sau dispozitiv de pulverizare a lichidului de curățare pentru perii textile. 

Operare rapidă și ușoară 

  • Panou de comandă și control cu afișaj electronic digital și taste ce permit: setarea temperaturii adezivului, diminuarea temperaturii adezivului automat, afișarea intervalelor de întreținere, mesaje de eroare. 
  • Funcția de măsurare a cantului aplicat pentru o mai bună gestionare a materiei prime alocate fiecărei comenzi. 
  • Sistem de menținere a temperaturii optime a adezivului atunci când mașina este în stand-by. 

Ușurință în utilizare și economie de timp și material 

  • Reglare ușoară și rapidă cu martor datorită sistemului patentat Felder Quick – Set cu ajutorul unui martor din folia cant ce urmează a fi aplicată. Sistemul asigură reglări precise chiar și pentru materialele cu abateri de grosimi și ajută la corectarea erorilor de reglare. 

Viteza de avans 

  • Productivitatea crescută  în aplicarea cantului este garantată de viteza de avans de 11 m/min. În plus, ai ușurință în utilizare cu avans automat al piesei, constant și precis, cu role de cauciuc ce nu lasă urme pe piesa de lucru. 

Penultima investiție am făcut-o anul trecut. Este vorba despre o mașină nouă de aplicat cant, bineînțeles, tot de la Felder Gruppe. Ne-am dus la târgul de la Romexpo să o vedem ca niște copii care se bucură de o jucărie nouă. Când am adus-o în hală, ne-am bucurat foarte tare de treapta pe care am urcat-o.  

Sotii_Iacob _Iacob Mob _ Piatra_Neamt

 

Ilona și Ionuț Iacob, Iacob Mob, Piatra Neamț  – citește aici întreg articolul. De asemenea, poți să citești aici mai multe povești ale clienților ce dețin mașini pentru aplicarea cantului.

 

 

 

 

Dacă vrei să citești și despre alte mașini pentru aplicarea cantului din portofoliul nostru le găsești aici, iar pentru mai multe detalii despre mașina pentru aplicarea cantului Felder G500, sunați la 0731 335 337 sau scrieți pe [email protected]