Ți-am pregătit și în acest an oferte de neratat

Pentru că suntem #unprietendecalitate, ți-am pregătit și în acest an oferte de neratat care sigur te vor convinge să faci investițiile pe care poate ți le doreai de multă vreme.

În perioada septembrie – noiembrie 2018, poți achiziționa utilaje și echipamente pentru prelucrarea lemnului Felder Gruppe, scule de mână Festool, compresoare Schneider Airsystems, scule, accesorii și consumabile pentru prelucrarea lemnului la prețuri promoționale.  

 

 

Profită de ocazia ofertelor speciale de toamnă pentru a-ți dota atelierul sau fabrica de mobilă cu utilaje de top și echipamente unice în piață care te vor ajuta să crești productivitatea și să furnizezi produse de calitate clienților tăi, beneficiind de nivel maxim de precizie, siguranță, fiabilitate și ușurință în prelucrare.  

 

Următorul pas pentru afacerea ta: soluțiile industriale de prelucrare Format-4

Fă următorul pas în dezvoltarea afacerii tale alături de echipamentele industriale din gama Format-4. Vei produce mai mult, mai flexibil, mai precis, mai eficient!  Nu rata reducerile de preț la agregatele industriale pentru aplicarea cantului, la centre de prelucrare cu comandă numerică sau agregate pentru tăierea în pachet. Fă cunoștință cu specialistul nostru pentru soluții industriale și află care este soluția potrivită pentru afacerea ta.

 

Utilaje clasice pentru prelucrarea lemnului la prețuri speciale 

Oricare ar fi nevoia ta, noi sigur avem soluția pentru ea. Ți-am pregătit prețuri speciale la toată gama de utilaje necesare în cadrul unui proces tehnologic complet într-un atelier sau fabrică de mobilă.

Grăbește-te! Până la finalul lunii noiembrie poți achiziționa utilaje din gamele Hammer și Felder – fierăstraie circulare, mașini de îndreptat și rindeluit, mașini de frezat, mașini combinate cu 2 sau 5 operații (MUT), mașini pentru aplicarea cantului la prețuri promoționale.  

 

Leasing cu dobândă 0%

Ofertele din toamna aceasta nu vin singure! Până la 31 decembrie 2018, poți beneficia de leasing cu dobândă 0% prin programul FlexFin. Astfel, finanțarea devine mai simplă, mai rapidă și mai ieftină, iar tu poți să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important: dezvoltarea afacerii tale.

Cere acum o calculație de leasing și află toate detaliile campaniei la 0731 335 337 sau intră în contact cu consultantul de vânzări din zona din care faci parte aici.

 

Oferte valabile și în cadrul programului Start-Up Nation 2018

Dacă te-ai hotărât să-ți deschizi propria fabrică de mobilă prin Start-Up Nation, poți beneficia de promoțiile de toamnă pentru soluțiile tehnice din cadrul proiectului tău. În plus, la Felder Gruppe România nu îți oferim doar utilaje pentru prelucrarea lemnului, ci și servicii dedicate astfel încât lucrurile să meargă mai ușor și mai repede pentru tine. Descoperă ce putem face pentru tine în cadrul Start-Up Nation 2018.