CENTRU CU COMANDĂ NUMERICĂ (CNC) FORMAT-4 PROFIT H200 – Următorul nivel de productivitate pentru afacerea ta

Productivitate, flexibilitate și precizie 7/7, 24/24

Format-4 Profit H200 reprezintă o soluție completă, sigură și de încredere în producția industrială de uși, ferestre, scări și mobilier din lemn masiv, PAL sau MDF, indiferent de tipul de producție, de serie sau la comandă. Centrul cu comanda numerrica (CNC) Format-4 H200 de la Felder Gruppe asigură cei 3 factori necesari pentru dezvoltarea durabilă a afacerii tale: productivitate, flexibilitate și precizie.

Productivitate garantată pentru un regim de lucru intensiv: 7/7, 24/24

Datorită gamei largi de aplicații într-un singur ciclu de prelucrare, Format-4 profit H200 asigură cicluri scurte de producție cu reducerea timpului de execuție cu până la 70%.

 

Flexibilitate în prelucrare

Cu profit H200 poți realiza orice tip de mobilier și orice formă dorești datorită soluțiilor multiple de echipare cu diverse configurații și magazii de scule de până la 36 de poziții.

 

Precizie garantată cu fiecare piesă prelucrată și controlul deplin al producției

Format-4 profit H200 garantează calitatea impecabilă a produsului finit inclusiv în regim de lucru intensiv, fără ca precizia de prelucrare să fie afectată.

În plus, software-ul intuitiv Woodflash permite vizualizarea pieselor în lucru, a consolelor și a ventuzelor în mod simultan astfel încât să deții controlul absolut al întregului proces de producție în orice moment.


Ce spun clienții noștri despre centrul cu comandă numerică (CNC) Format-4 Profit H200:

 

“Am început într-un atelier mic improvizat într-un garaj de 50 de metri pătrați și numai cu scule de mână. După un an ne-am mutat într-un spațiu de 200 de metri pătrați și a apărut primul utilaj Felder – un circular. La doi ani după aceea am ajuns într-o hală de producție de 1.000 de metri pătrați și am început să investim în echipamente, inclusiv într-un CNC”. George Uzun, director general Profilo Group, București

 

Poți citi întreaga poveste a lui George Uzun, director general Profilo Group și aici.


 

 

Poți găsi mai multe informații despre tehnologia CNC aici. De asemenea, pentru mai multe detalii sau cereri de ofertă, te invităm să intri în legătură cu consultantul nostru pe utilaje industriale Gerard Tăicuțoiu (Director vânzări utilaje și soluții industriale Felder Gruppe România) și să alegi soluțiile tehnice și de finanțare potrivite pentru afacerea ta.