Seminar gratuit Start-Up Nation: 17 Octombrie 2018

 

UPDATE: SEMINAR GRATUIT START-UP NATION 2018 

 

A venit timpul să facem cunoștință și să vorbim față în față despre ideea și proiectul tău de afacere!  

 

Rezervă-ți locul la seminar până pe 17 octombrie 2018

 

Alături de invitații noștri îți răspundem la toate întrebările și te sprijinim în demararea și dezvoltarea afacerii tale prin Start-Up Nation 2018. Ne propunem ca la finalul acestui seminar, tu să fii mai informat, mai ambițios și mai sigur pe ideea ta de afacere.  

Seminarul va avea loc miercuri, 17 octombrie 2018, între orele 15:00 – 19:00, la RIN Grand Hotel, în sala Frankfurt. Vezi toate detaliile aici și rezervă-ți un loc la seminar. 

 

 

 


Sfaturi și recomandări pentru un proiect de succes prin Start-Up Nation direct de la specialiști

Felder Gruppe România pregătește un seminar gratuit dedicat celor care doresc să-și deschidă o afacere în prelucrarea lemnului prin programul Start-Up Nation 2018. Seminarul va fi ținut în București, în luna octombrie 2018. Detaliile finale ale acestuia vor fi comunicate săptămâna viitoare, în funcție de numărul celor interesați să participe.

 

CE VEI AFLA LA SEMINAR

 

→  Cum să crești șansele de a avea un proiect finanțat cu succes

Consultanții parteneri din cadrul campaniei îți vor răspunde la întrebările privind pregătirea proiectului, etapele sau documentele pe care trebuie să le pregătești. De asemenea, îți vor face recomandări și îți vor da sfaturi pentru a avea un proiect de succes, precum și cum să eviți cele mai frecvente greșeli în realizarea acestuia.

→ Cum trebuie să procedezi cu obținerea creditului punte

Consultanții din cadrul băncilor partenere din campanie îți vor explica ce variante și opțiuni ai pentru creditul punte, îți vor răspunde la toate întrebările despre acesta și îți vor face recomandări pentru a avea un parcurs lin în accesarea acestuia.

→ Cum să alegi soluțiile tehnice potrivite pentru ideea ta

De la consultanții Felder Gruppe România vei afla care sunt soluțiile tehnice potrivite pentru ideea ta, te vor ajuta să iei cele mai bune decizii în alegerea acestora astfel încât nu doar să asiguri un start bun, ci și o dezvoltare pe termen lung a afacerii tale.

→ Cum a fost experiența Start-Up Nation 2017

Clienții Felder Gruppe România care au implementat cu succes proiecte în cadrul programului din 2017 prezenți la seminar îți vor împărtăși din experiența lor, atât din timpul pregătirii proiectului, cât și după implementare.

 

Rezervă-ți locul la seminar până pe 9 octombrie 2018.

Poți afla mai multe informații despre campania de Start-Up Nation, aici.